26 maart 2009

Energietarieven fors omlaag

De lagere olieprijzen worden vertalen zich in een lagere energieprijs. NUON heeft als eerste energie leverancier aangekondigd om de energietarieven met 25% te laten verlagen. Profiteer optimaal van deze daling en vergelijk de tarieven.

NUON is de eerste leverancier die de tarieven voor energie omlaag bijsteld. Maar de verwachting is dat de andere energieleveranciers, zoals Eneco en Essent de stap van NUON zullen gaan volgen. Door deze verlaging van de energieprijzen kan een gemiddeld gezin per jaar al ruim 300 euro goedkoper uit zijn. De prijzen voor gas zullen met ongeveer 35% dalen. De tarieven voor elektriciteit zullen met 5% minder hard dalen dan de gasprijzen.

Energieprijzen dalen al in juli

Normaal gesproken worden de tarieven van elektriciteit alleen in januari bijgesteld, maar door de verwachte lage prijzen is er nu voor gekozen om de tarieven ook in juli te laten dalen.Het is mogelijk om extra van de prijsdalingen te profiteren door de tarieven van de verschillende energie leveranciers met elkaar te vergelijken. Zo kan jij nog meer besparen op je energierekening.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
Onlineverf.nlScore 7TrampolinewinkelScore 8HuisenThuisScore 4
Advertentie