12 december 2008

Lichtpakket Cadeau bij E.ON

 Als het om duurzaamheid gaat, moeten we samen steeds vaker afwegingen maken. Kun je bijvoorbeeld het licht nog wel laten branden als je ‘s avonds weggaat, omdat het een veilig gevoel geeft? Is tuinverlichting sfeerverhogend, of is het overbodige verlichting? En is de lamp, die je vanzelfsprekend ‘s nachts voor je kind laat branden als bescherming tegen enge monsters, dan ook onnodig energieverbruik?

In het LichtPakket zitten 15 energiebesparende producten: twee Philips spaarlampen van 5 en 8 Watt, drie Philips besparingslampen van 42, 53 en 70 Watt, touch lamp, nachtlampje met sensor, twee Philips LED Deco colour buitenlampen, stekkerdoos, stand-by killer, douche coach, Philips Softone spaarlamp, groenkaart en een Kids Doe Plaat. De totale waarde is € 110 en je bespaart er € 150 per jaar mee op uw energie.

Overstapservice

Denk je dat overstappen ingewikkeld is? Met de E.ON OverstapService is het zo geregeld. E.ON regelt alles voor je, ze zeggen ook het contract bij je huidige leverancier voor u op.

E.ON heeft een speciale aanbieding voor je. Als je voor 1,2 of 3 jaar klant wordt bij E.ON krijgt u een LichtPakket cadeau. Profiteer daarom nu van onze uitstekende service en onze scherpe tarieven voor gas en duurzaam opgewekte elektriciteit.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
Discount4petsScore 4Online.nlScore 5SnowtimeScore 9
Advertentie