Chariot CTS Cougar 1 Fietskar
1

Chariot CTS Cougar 1 Fietskar

Geen prijzen bekend

Deze CTS Cougar 1 heeft een laag gelegen zwaartepunt die de wegligging verbetert. Dit constructieprincipe is bepalend voor de sportmodellen. Het chassis eindigt direct achter de zitting, het zwaartepunt ligt onder de as. Deze constructie is niet alleen functioneel, het zorgt ook voor een zeer aerodynamisch design. Met de Cougar CTS heeft u overal een sportieve uitusting, in het park, het bos, op het platteland of het strand. .

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Chariot CTS Cougar 1 Fietskar te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Chariot fiets op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Merk
Chariot

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Chariot CTS Cougar 1 Fietskar

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Videoreview toevoegen
Videoreview toevoegen

Meer prijzen van fietsen vergelijken

Roland Roland Mini Boy
v.a. €128,45
Roland Roland Maxi
v.a. €1,95
Fietskar Roland Jumbo
v.a. €436,95
Roland Roland Profi
v.a. €1,95
Roland Roland Big Boy
v.a. €180,40
Burley Burley Cub
v.a. €720,95
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de CTS Cougar 1 Fietskar van Chariot? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.