Gazelle Orange Innergy
7

Gazelle Orange Innergy

Geen prijzen bekend

De Gazelle Orange Innergy herenfiets is een elegante fiets met gesloten kettingkast en trapbekrachtiging. De moderne Lithium-Ion accu met krachtige motor zorgt voor een actieradius van gemiddeld 50-75 kilometer. Ook leverbaar als damesmodel met ruime, lage instap. Digitaal display zorgt voor gemakkelijke bediening. Daarnaast beschikt de fiets over 8 versnellingen met rollerbrakes en cooling. De uitneembare accu kan zowel in de fiets als los van de fiets opgeladen worden. Het gewicht van de fiets is 26,7 kg, inclusief uitneembare accu van 2,5 kg.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Gazelle Orange Innergy te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Gazelle fiets op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Merk
Gazelle

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Gazelle Orange Innergy


Video vergrotenToegevoegd door Janneke H. op 22-6-2012
Videoreview toevoegen
Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door w de vries op 11-3-2014

Mijn ervaring met de Orange Innergy h57611/457 t8 is dat de batterij niet goed werkt. Ik kan maar zuinig 45 km rijden dan is hij leeg.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review
Beoordeling 8 sterren
Beoordeling door Bertus op 23-2-2013

Wij, mijn vrouw en ik hebben deze fietsen nu 5 jaar. Het frame ketting wielen en mechanische onderdelen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zowel bij mijn vrouw als bij mijn gazelle orange energie hebben wij de volgende mankementen gehad:
- Pennetjes houder afgebroken, garantie.
- Trapondersteuning functioneert niet: garantie in de eerste dag na aankoop
- Trapondersteuning functioneert niet meer na ca. 3 km nadat de accu vol is en vervangen is.

Dealers kunnen storingen niet adequaat oplossen. Onderdelen (accu 500,-) zijn duur. Je kunt niet met Gazelle zelf over de storingen communiceren. Dealers weten niet of onvoldoende met de computerprogramma van Gazelle om te gaan. Na ca. 3,5 jaar is er niet of nauwelijks van de Gazelle gebruik gemaakt.

We kregen dit nu na 5 jaar in de gaten en hebben nu trapondersteunende fietsen van een ander merk aangeschaft omdat we wel willen blijven fietsen maar in Gazelle geen vertrouwen meer hebben. Erg beknottend van Gazelle vind ik nog altijd dat je niet zelf het recht hebt je trapondersteuningsbehoefte zelf in te kunnen stellen maar dat je dit bij een dealer moet laten doen. Wij hebben de ontwikkelingskosten van de Gazelle trapondersteuning duur betaald wij voelen ons voor dit geld (4300,-) behoorlijk miskocht.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review
Beoordeling 4 sterren
Beoordeling door anoniem op 12-11-2011

Heb met een dealer gesproken over de diverse problemen. Deze verteld me dat Gazelle al diverse technische modificaties heeft gedaan, maar dit tot heden niet tot tevredenheid van deze dealer is en was opgelost. Deze dealer heeft zo'n 70 stuks staan waarvan de problemen niet zijn opgelost.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review
Beoordeling 6 sterren
Beoordeling door Pietje Pelle op 6-10-2011

In oktober 2009 aangeschaft en nu bijna 10.000 km er mee gereden. Al 2 keer de trapsensor stuk gehad. Al een keer het achterste deksel van de kettingkast verloren (dus een hel nieuwe kettingkast moeten kopen) De display op het stuur is al vervangen en de houder op het stuur is al vervangen, omdat de pennetjes afgebroken waren. Je kunt niet zelf in de software de snelheid instellen. Dat kan alleen bij de fietsenmaker. Kortom ik beveel hem niet aan. Er is altijd wat als je hem net als ik er elke dag 20 km mee fietst.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review
Beoordeling 7 sterren
Beoordeling door anoniem op 14-4-2011

In juli 2009 aangeschaft en na 4400 km fietsen ben ik zogezegd een ervaringsdeskundige. Positief aan deze fiets is dat hij niet opvalt als fiets met elektrische trapondersteuning. Zeker niet als je een tas o.i.d. onder de snelbinder hebt. De ondersteuning is prima, met twee standen: normaal en boost. De sterkte van de bekrachtiging per stand is alleen door de dealer aan te passen. Dat is jammer. De remmen zijn ook prima. Ik heb wel een aantal problemen gehad. In het begin viel om onverklaarbare redenen wel eens de ondersteuning uit om weer vanzelf in te schakelen. Nadat uiteindelijk de trapsensor is vervangen was het probleem opgelost. Vervolgens heb ik bij ca. 2000 km het trapaslager defect gehad. Hetzelfde euvel doet zich nu bij ca. 4300 km weer voor. Lijkt mij dat dit een ontwerpfout is (lager is te krap berekend). Gelukkig wordt dit nu nog onder garantie gerepareerd, maar of dat bij 6000 km ook nog zo is? Het display is van chineese makelij en dat is te merken. soms reageren de knopjes niet, terwijl je toch duidelijk een klik voelt. Ook komt het voor dat de afstandteller plotseling vanzelf weer op nul springt. In het gebruik voor woon-werk verkeer vind ik het echter een perfecte fiets. Alleen aan de kwaliteit moet Gazelle nog iets verbeteren.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal zijn er 5 reviews over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 5 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van fietsen vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Orange Innergy van Gazelle? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Faq

Hoe oud is mijn gazelle orange innergy framenummer GZ4031738? - door l.jansen.
Beantwoord vraag