Hedgehog fairway protector 10 inch
6

Hedgehog fairway protector 10 inch

Geen prijzen bekend

Wil je de Hedgehog fairway protector 10 inch kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? De Hedgehog fairway protector voor golftrolleys met 10 inch wielen (diameter). Gepatenteerd hulpmiddel waarmee u ook in de winter gewoon met uw golftrolley de baan op kunt! De Hedgehog Fairway Protector zijn beschermers van de golfbaan, zijn makkelijk te monteren en zijn soms zelfs verplicht als een golfbaan niet toestaat dat er trolleys de baan in mogen. Veel golfclubs weren golftrolleys in winterse... Prijzen en specificaties van deze golf accessoires en andere golf uitrusting vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Hedgehog fairway protector 10 inch te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Golf accessoires op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Hedgehog fairway protector 10 inch

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Videoreview toevoegen
Videoreview toevoegen
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Hedgehog fairway protector 10 inch? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.