Adverteren op Prijsvergelijk

Prijsvergelijk is een grote Nederlandse vergelijkingssite. Prijsvergelijk vergelijkt verschillende producten, diensten en aanbieders in meer dan 150 verschillende rubrieken. Prijsvergelijk biedt toegang tot een grote groep consumenten die zich voor hun aankopen oriënteren op het internet; consumenten die Prijsvergelijk gebruiken om op een snelle en eenvoudige manier de beste en voordeligste aanbiedingen te vinden. Door het uitgebreide aanbod van producten en productspecificaties kunnen wij goed geinformeerde bezoekers doorsturen naar uw site.

Voordelen van adverteren op Prijsvergelijk

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze leads bieden we zeer aantrekkelijke promotie mogelijkheden voor uw webshop. U betaalt bij Prijsvergelijk alleen voor resultaat, niet voor het aantal vertoningen van uw banner of vermelding.

De voordelen van het adverteren op Prijsvergelijk:

  • Prijsvergelijk levert u geïnteresseerde consumenten die zich goed geïnformeerd hebben alvorens ze een product aanschaffen;
  • Uw eigen producten worden getoond in de prijsvergelijking en de zoekresultaten op onze site, precies op de locaties waar onze bezoekers zich informeren over de producten die ú levert;
  • Prijsvergelijk levert alleen échte bezoekers, kliks door spiders en zoekmachines worden door onze software gefilterd.

Prijsvergelijk heeft verschillende mogelijkheden voor het promoten van uw site en uw producten of diensten. Naast het opnemen van uw banner of uw vermelding binnen één van de rubrieken heeft Prijsvergelijk ook een uitgebreide zoekmachine waarin wij uw producten kunnen opnemen.

Online resultaten

Bestaande partners kunnen inloggen voor inzage in de resultaten van campagnes op Prijsvergelijk. Daarnaast heeft Prijsvergelijk een unieke mogelijkheid om de realtime beoordeling van uw shop op uw eigen site te plaatsen. Ervaring met andere shops leert dat dit vertrouwen wekt bij uw bezoekers en een positieve feedback voor uw webshop genereert.

Winkel beoordelingAdverteren voor webshops

De advertentie exploitatie voor webshops op Prijsvergelijk is uitbesteed aan Totalwebsales, specialist in online advertising. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw webshop? Gebruik dan onderstaand contactformulier. 

Banner advertising

De banner advertising op Prijsvergelijk.nl valt onder het netwerk van Semilo. Binnen Prijsvergelijk.nl bestaan diverse advertentiemogelijkheden. Over de specifieke mogelijkheden leest u meer op semilo.nl/website/prijsvergelijk-nl.

Alle bannercampagnes die worden geplaatst op Prijsvergelijk.nl worden nauwlettend gevolgd door het admanagement systeem van Semilo. Dit betekent dat u als adverteerder online toegang heeft tot uitgebreide statistische informatie over uw campagne.Voor meer informatie over advertentie- en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de Sales Afdeling van Semilo.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de advertentiemogelijkheden die Prijsvergelijk u kan bieden, vul dan onderstaand reactieformulier in. Wij informeren u graag.

Je naam
*
Bedrijfsnaam
*
E-mailadres
*
Internetsite
*
Waarover wil je meer informatie ontvangen?

Ter controle, hoeveel is 3+4
*

Winkel reviews
BbqwinqelScore 10ToysRUsScore 4BetersportScore 9
Advertentie