Informatie voor webmasters

Ben je webmaster van een goed bezochte internetsite en wil je Prijsvergelijk promoten op je site? Wij hebben verschillende materialen beschikbaar die je kunt inzetten om je bezoekers te verwijzen naar Prijsvergelijk.

RSS feeds

Prijsvergelijk heeft twee RSS feeds beschikbaar waarmee je de meest populaire producten en de beste aanbiedingen op je site kunt weergeven, inclusief een vermelding van de laagste prijs per product. 

Prijsvergelijk rss feed

Rss feed populaire producten: www.prijsvergelijk.nl/rss/populair  
Rss feed acties en aanbiedingen: www.prijsvergelijk.nl/rss/aanbiedingen
Gebruik de volgende button om de RSS feed toe te voegen aan je Google startpagina:

Prijsvergelijk op Facebook

Voeg een link naar Prijsvergelijk.nl toe op je Facebook pagina. Je kunt ook fan worden van Prijsvergelijk op Facebook. Deel je informatie met vrienden en blijf op de hoogte van de beste acties.

Zoeken vanuit je browser

Als je Internet Explorer 8 gebruikt als webbrowser kun je direct vanuit je browser zoeken op Prijsvergelijk. Je kunt daarvoor de Prijsvergelijk accelerator in je browser installeren. Je kunt dan, na het selecteren van een tekst op een willekeurige site, eenvoudig zoeken op Prijsvergelijk. Of voeg Prijsvergelijk.nl toe aan je favoriete zoekmachines.

Banners

 
Banner 468x60


 


Logo 120x60


Logo 100x50 

Tekstlinks
Prijsvergelijk - Digitale camera - Notebooks - Led televisie - Navigatie - Gsm telefoons - Hardware

Partners van Prijsvergelijk

Prijsvergelijk werkt samen met een groot aantal sites op internet. Hier vind je een overzicht van onze partners. Voor meer informatie over een samenwerking met Prijsvergelijk kun je contact met ons opnemen.

Winkel reviews
NHAScore 5TvReus.nlScore 10Beamershop24Score 7
Advertentie