Adsl vergelijken
Online internetXs4allKpn InternetTele2UPCTelfort internetVodafoneZiggoAdsl Winkel
  Keuze uit de beste alles-in-1 aanbiedingen, al vanaf € 34,- per maand. Vul je postcode in en vind aanbiedingen van alle providers. Voordelig bellen, internetten en TV kijken in één pakket.  
postcode  huisnummer

Internet, bellen en tv in één Triple Play pakket

 • Naar de shop

  (tip) Een vaste lage prijs voor het alles-in-één pakket

  Een vaste lage prijs voor televisie, internet en bellen in één! 60 tv-zenders, live tv pauzeren, supersnel internet en bellen en professioneel aangesloten door een monteur.

  bezoek Telfort
 • Naar de shop

  Voordelig en snel internetten, bellen én televisiekijken in een alles-in-1-pakket, voor de laagste prijs. Kies je favoriete pakket en profiteer van een extra lage prijs in de eerste maanden.

  bezoek Tele2
 • Naar de shop

  (tip) Profiteer van alles-in-één met gratis overstapservice!

  Online biedt een breed scala aan internet-, televisie- en telefoondiensten. Zoek je een supersnel Adsl? Stel je eigen combinatiepakket samen met internet, telefonie en televisie.

  bezoek Online.nl  ervaringen met Online.nl
 • Naar de shop

  (tip) Zelf je ideale pakket samenstellen, zo eenvoudig is het!

  Met T-Mobile Thuis kun je zelf je ideale abonnement samenstellen. Wil je een maandje HBO of FOX Sports Eredivisie kijken? Of nog sneller internet uitproberen? Geen probleem.

  bezoek T-Mobile  ervaringen met T-Mobile
 • Naar de shop

  Interactieve TV, Internet en Bellen handig en overzichtelijk in één Pakket. Met een Alles-in-één pakket van KPN heb je slechts één aanbieder en kun je naast internetten ook voordelig bellen. Ook voor een 2e tv.

  bezoek KPN  ervaringen met KPN
 • Naar de shop

  (tip) Leuke acties bij Alles-in-1 Entertainment, Family of Top

  CanalDigitaal is provider van digitale tv, radio en HDTV. Een must have voor iedereen met een HD Ready- of Full HD-televisie. Specialist op het gebied van digitale en high-definition televisie in combinatie met internet.

  bezoek Canal Digitaal
 • Naar de shop

  Fiber is een 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider en levert supersnel glasvezelinternet, televisie en telefonie. Profiteer van de voordelen van supersnel internet tegen een aantrekkelijke prijs.

  bezoek Fiber
 • Naar de shop

  Stipte is een combinatiepakket met daarin televisie, telefonie en internet. Doordat je meer diensten tegelijk afneemt kunnen wij je meer korting geven. Voordelig alles bij één provider.

  bezoek Stipte
 • Naar de shop

  Op zoek naar kabel internet van Ziggo? Vergelijk alle internetproviders en vind de beste aanbiedingen. Ziggo is aanbieder van televisie, breedbandinternet en telefonie en biedt supersnelle all-in-one abonnementen.

  bezoek Ziggo  ervaringen met Ziggo
"Al 7 dagen aan het wachten op mijn bestelling die op 20-1 zou verzonden zijn. geen antwoord op mijn... " Ervaring met MyTrendyPhone door Michel.
"Snel antwoord op mijn vraag, snel verzonden en goed verpakt. " Ervaring met MyTrendyPhone door Bram.
"Product zou maandag zijn verzonden en nu op zondag nog steeds niks ontvangen, via postnl. dus ik wou... " Ervaring met MyTrendyPhone door Githa.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

Advertentie