Adsl vergelijken
Online internetXs4allKpn InternetTele2UPCTelfort internetVodafoneZiggoAdsl Winkel
  Keuze uit de beste alles-in-1 aanbiedingen, tegen de laagste maandelijkse kosten. Vul je postcode in en vind aanbiedingen van alle providers. Voordelig bellen, internetten en TV kijken in één pakket.  
postcode  huisnummer

Internet, bellen en tv in één Triple Play pakket

 • Naar de shop

  (tip) Een vaste lage prijs voor het alles-in-één pakket

  Een vaste lage prijs voor televisie, internet en bellen in één! 60 tv-zenders, live tv pauzeren, supersnel internet en bellen en professioneel aangesloten door een monteur.

  bezoek Telfort Internet
 • Naar de shop

  Met Youfone TV kijk je thuis of onderweg en op meerdere apparaten. Daarnaast kun je de TV dienst uitbreiden met internet en vaste telefonie over het betrouwbare KPN netwerk.

  bezoek Youfone TV
 • Naar de shop

  Voordelig en snel internetten, bellen én televisiekijken in een alles-in-1-pakket, voor de laagste prijs. Kies je favoriete pakket en profiteer van een extra lage prijs in de eerste maanden.

  bezoek Tele2 Thuis
 • Naar de shop

  Ook voor de telecommarkt is het tijd voor keuzevrijheid vindt NLE. En één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis: superhandig toch? Daarom niet meer alleen energie, maar ook internet, tv en bellen.

  bezoek NLE Internet
 • Naar de shop

  (tip) Profiteer van alles-in-één met gratis overstapservice!

  Online biedt een breed scala aan internet-, televisie- en telefoondiensten. Zoek je een supersnel Adsl? Stel je eigen combinatiepakket samen met internet, telefonie en televisie.

  bezoek Online.nl  ervaringen met Online.nl
 • Naar de shop

  (tip) Zelf je ideale pakket samenstellen, zo eenvoudig is het!

  Met T-Mobile Thuis kun je zelf je ideale abonnement samenstellen. Wil je een maandje HBO of FOX Sports Eredivisie kijken? Of nog sneller internet uitproberen? Geen probleem.

  bezoek T-Mobile  ervaringen met T-Mobile
 • Naar de shop

  Interactieve TV, Internet en Bellen handig en overzichtelijk in één Pakket. Met een Alles-in-één pakket van KPN heb je slechts één aanbieder en kun je naast internetten ook voordelig bellen. Ook voor een 2e tv.

  bezoek KPN  ervaringen met KPN
 • Naar de shop

  (tip) Leuke acties bij Alles-in-1 Entertainment, Family of Top

  CanalDigitaal is provider van digitale tv, radio en HDTV. Een must have voor iedereen met een HD Ready- of Full HD-televisie. Specialist op het gebied van digitale en high-definition televisie in combinatie met internet.

  bezoek Canal Digitaal
 • Naar de shop

  Op zoek naar kabel internet van Ziggo? Vergelijk alle internetproviders en vind de beste aanbiedingen. Ziggo is aanbieder van televisie, breedbandinternet en telefonie en biedt supersnelle all-in-one abonnementen.

  bezoek Ziggo  ervaringen met Ziggo
"Constant problemen met functionaliteit. meerdere keren nieuw kastje ontvangen, problemen bleven. na... " Ervaring met Online.nl door Tes.
"Levertijd veel langer dan aan gegeven op de site. eerste keer contact moest wachten, 2 keer telefonisch... " Ervaring met MyTrendyPhone door Rene.
"Ive been lied when contracted home internet service that the service would be delivered in two weeks.... " Ervaring met Youfone door Octav.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

Advertentie