ION Video2GO
1

ION Video2GO

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de ION Video2GO kopen voor de beste prijs? Opname van iedere videobron! Naar PC & Mac. Media speler is een video-opname overzetter voor Mac of PC en kan met bijna alle video en audio bronnen overweg. Na de conversie kunt u uw video's bekijken op uw computer, branden op DVD, download ze naar je favoriete draagbare videospeler of upload ze naar Facebook en YouTube vanuit de meegeleverde software. Media speler heeft een leuke snapshot-knop die... De EAN code van dit product is 0812715011826 en de fabrikantcode (sku) is VIDEO2GO. Deze mediaspeler heeft o.a. de volgende specificaties: een kleur van het product van Black .

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de ION Video2GO te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere ION mediaspeler op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
VIDEO2GO
EAN-code
0812715011826
Video
Videocompressieformaten
AVI, RM
Stilstaand beeld
Ondersteunde beeldformaten
JPG
Aansluitingen
Verbindingstechnologie
Wired
Kleur
Kleur van het product
Black

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de ION Video2GO

Beoordeling 8 sterren
Beoordeling door Hans Freiboth op 19-11-2013

Dit systeem werkt goed. Ik heb wel een probleem. De opnamen hebben steeds een lengte van 1 uur en 8 min. Na die tijd wordt er een file gemaakt met dezelfde naam en een volgnummer. Ik kan niet vinden hoe ik de gehele video, die een lengte heeft van b.v. 3 uur als één kan opslaan.

Algemeen
Uiterlijk
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Gebruiksaanwijzing
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 3 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Videoreview toevoegen
Videoreview toevoegen

Meer prijzen van mediaspelers vergelijken

ION Tape2PC
v.a. €2839,63
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Video2GO van ION? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Faq

ik las iets over een z.g Look Better Technology. Wat is dat en beschikt deze converter er over? - door Friso van Dooren.
Beantwoord vraag

Faq

De lengte van de opnames zijn steeds 1 uur en 8 min. Elke keer wordt er een nieuwe file gemaakt. Ik wil b.v. een video van 3 uur als één film opnemen. Hoe doe ik dat? Hoe kom ik aan een Nederlandse handleiding. - door Hans Freiboth.
Antwoord: Heb je een Nederlandse handleiding ontvangen. Ik zoek er ook één. Kun je een grotere lengte dan 1 uur 8 min. opnemen?

Faq

Kan je na het opnemen van je opnames deze ook bewerken (stukjes ertussen uit knippen bv) voordat je ze gaat branden? En wie kan mij aan een duidelijke Nederlandse handleiding van Video 2 go helpen? - door henry.
Beantwoord vraag

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de Video2GO kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.