15 augustus 2012

Koop een bril voor het goede doel bij SmartBuyGlasses

Wereldwijd kunnen meer dan driehonderd miljoen mensen het zich niet veroorloven om een leesbril te kopen. Vanwege hun slechte gezichtsvermogen zijn zij niet in staat om te werken of te leren, waarmee hun kans op een goede toekomst er somber uit komt te zien.

Daarom tracht SmartBuyGlasses met de `Koop een Bril, Geef een Bril` actie zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid te pakken en sociale impact te maken, door visueel gehandicapten in de wereld van een nieuw gezichtsvermogen te voorzien.

SmartBuyGlasses werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde non-profitorganisaties zoals Unite for Sight, OneSight of Lions Recycle for Sight om het mensen in nood van visuele correctie te steunen. Door te werken met sterke non-profitpartners is het bedrijf in staat om een echte en tastbare bijdrage te leveren aan de oogzorg voor een grote gemeenschap.

SmartBuyGlasses is dé eyewear specialist in Nederland en België. Met meer dan 80 merken zoals Ray-Ban, Carrera, Gucci, Prada, Armani en meer heeft SmartBuyGlasses de grootste collectie tegen de scherpste prijzen! Niet alleen zonnebrillen, maar ook leesbrillen kunnen gemakkelijk besteld worden voor een zacht prijsje. Regelmatig heeft Smartbuyglasses een kortingscode voor een leuke korting op je aankopen.

Om ook onze Nederlandse fans te verwennen met goede eyewear, geeft SmartBuyGlasses elke week een Ray-Ban RB2132 New Wayfarer zonnebril weg in augustus. Dus ga snel naar onze blog en doe mee!

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
Loungeset.nlScore 7CoolsoundScore 7SunwebScore 7
Advertentie