Paris hilton can eau de parfum 30 ml
5

Paris hilton can eau de parfum 30 ml

Kopen
Geen prijzen bekend
Beoordeling
schrijf een review
Winkel
geen reviews
Wat anderen zeggen over dit product:
Ik vind het 1 van de lekkerste geuren. Heb hem nu al een tijdje en ruikt echt heerlijk. Het is een zoete geur maar altijd als ik hem op heb vragen de mensen wat voor geur dat is omdat hij lekker ruikt....
Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Paris hilton can eau de parfum 30 ml te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Dames op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Paris hilton can eau de parfum 30 ml

Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door simone noordman op 25-9-2012

Ik vind het 1 van de lekkerste geuren. Heb hem nu al een tijdje en ruikt echt heerlijk. Het is een zoete geur maar altijd als ik hem op heb vragen de mensen wat voor geur dat is omdat hij lekker ruikt. Maar zoals altijd, dan heb ik een geur en dan gaat ie er uit. Hij is hier alleen bij de DA te krijgen, die zeggen mij dat de geur er uit gaat. Ik baal als een stekker.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 9 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Paris hilton can eau de parfum 30 ml? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.