Ao.nl ervaringen en reviews

AO is de grootste online retailer van huishoudapparaten in Engeland en is nu ook actief in Nederland. Vanuit Utrecht leveren wij een uitgebreid en breed assortiment van wasmachines tot koelkasten en magnetrons. Wij brengen de meest bekende merken samen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Als je bij ons een bestelling plaatst wordt deze de volgende dag, van maandag tot zaterdag, door onze eigen servicedienst geleverd. Bij de aflevering installeren we je nieuwe apparatuur, en indien gewenst nemen we je oude apparaat weer mee terug om te recyclen. Daarnaast garandeert AO lage prijzen: mocht er een andere online webshop in huishoudelijke apparaten goedkoper zijn, dan passen wij onze prijzen daarop aan.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Ao.nl!


Adresgegevens

Website www.ao.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Ao.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Ao.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 6 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Ao.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Ao.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Ao.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Ao.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 6 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Tot twee maal toe een verkeerde vaatwasser geadviseerd

Ewald van der Sluijs op 10-5-2019
Tot twee maal toe een verkeerde vaatwasser geadviseerd ondanks een uitgebreide mail en telefoon wisseling met veel fotos. Elk apparaat wat als alternatief werd gepresenteerd werd duurder. Eenmaal was onze front niet te combineren met het apparaat, de tweede was te diep voor onze nis, bij de derde poging was er geen mogelijkheid om versneld te leveren en was de optie nog minimaal 4 dagen te wachten. Veel vriendelijk personeel, maar daar heb je niets aan wanneer deze niet in staat zijn het juiste produkt te adviseren en niet pro actief op de klant en een specifieke situatie in spelen.

 
 
 
 

Service zoals je bij iedere leverancier zou willen

Rhutting op 7-6-2018 - Ordernummer: ANL4088796
Service zoals je bij iedere leverancier zou willen hebben. Betaalgemak, 7 dagen laagste prijsgarantie, snelle levering, bellen 30 minuten vooraf aan levering, pakken apparaat uit, maken foto's, nemen verpakkingsmateriaal terug, zetten hem op de plaats, nemen desgewenst oude apparatuur retour, indien je dit bij de bestelling hebt aangegeven. Goed afleveringspersoneel. Dus niet aan te merken, ze verdienen een dikke 10.

 
 
 
 

Actie was een cashback en een gratis LG telefoon

Anoniem op 6-1-2018 - Ordernummer: ANL4058076 - Gekocht: LG OLED55C7V
LG tv gekocht in de webshop. Actie was een cashback en een gratis LG telefoon. Ik was (onterecht) in de veronderstelling dat zowel de cashback actie als de telefoon via LG zelf liep, wat alleen voor de telefoon het geval was. Hier ben ik later achter gekomen, Ao.nl beroept zich op de 21 dagen actievoorwaarden waardoor ik de cashback misloop. Ondanks meerdere keren contact willen ze me niet tegemoetkomen. Slechte service dus.

 
 
 
 

De machine is keurig afgeleverd en aangesloten

Anoniem op 30-5-2016 - Ordernummer: ANL4003355
De machine is keurig afgeleverd en aangesloten. Snelle levering vriendelijke jongens niets op aan te merken. Succes

 
 
 
 

Snelle en goede service

T.hoetjes op 14-5-2016 - Gekocht: Wasdroogcombi indesit
Snelle en goede service. Bij bestelling online krijg je duidelijk te zien wat je kunt verwachten. De dag voor levering krijg je s avonds een sms met de verwachte levertijd, op de dag van levering krijg je dit nogmaals per mail bevestigd. 20 minuten voor levering wordt je netjes gebeld. De levering was top! Ze verzorgden de levering (op de 2e etage), erg klantvriendelijk en behulpzaam. Beide hebben zichtbaar plezier in hun werk. Al met al zeer tevreden.

 
 
 
 

Net mijn nieuwe koelvries combinatie ontvangen. Levering is...

Anoniem op 21-4-2016 - Ordernummer: doet niet ter zake - Gekocht: Bosch KGE49B140
Net mijn nieuwe koelvries combinatie ontvangen. Levering is snel en helemaal volgens afspraak. Klantenservice deed alle moeite om een en ander te regelen zoals ik wenste. Levering was op tijd/netjes vooraf even telefonisch nog een keer aangekondigd.De bezorgdienst van het bedrijf zelf is efficiŽnt, netjes en hield(bij uitzondering) heel veel rekening met mijn heel kwetsbare vloer. Apparaat geheel naar verwachting. Pluim voor ao.nl!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie