Athleteshop ervaringen en reviews

Athleteshop.nl is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 40.000 producten voor meer dan 50 verschillende sporten. Daarnaast is onze webshop in veel landen binnen Europa te bereiken. Wij werken met 120 fanatieke medewerkers aan het afhandelen van 700.000 verzendingen op jaarbasis.


Adresgegevens

Website www.athleteshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Athleteshop is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Athleteshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 18 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Athleteshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Athleteshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Athleteshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Athleteshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 18 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Geen problemen gehad

R Harting op 15-9-2017 - Ordernummer: 6817100139225
Geen problemen gehad bestelling binnen enkele dagen in huis.

 
 
 
 

22 augustus artikelen besteld

Anoniem op 11-9-2017 - Ordernummer: 6817100119661
Wat een drama. 22 augustus artikelen besteld. Vier niet nagekomen beloften verder is het nu inmiddels 11 september en oorverdovend stil. Dat webshops met zon dramatische service anno 2017 nog bestaan?

 
 
 
 

Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling

Arnoud op 9-8-2017 - Ordernummer: #6817100107169 - Gekocht: Adidas Power 300
Bestelde bokshandschoenen zouden binnen enkele dagen worden geleverd, maar ik wacht hier nu al 2 weken op. Telkens komt er weer een mailtje met de mededeling dat ook deze beloofde leverdatum weer niet wordt gehaald. En zojuist na een halfuur wachten bij de servicelijn te horen gekregen dat de handschoen helemaal niet meer geleverd kunnen worden. Alsof je fout bij Adidas lag, jaja. Wat een schandalige manier om met je klanten om te gaan.

 
 
 
 

Slechte service, nooit telefonisch bereikbaar

Isabella op 29-7-2017 - Ordernummer: 6817100076637 - Gekocht: Intex luchtbed
slechte service, nooit telefonisch bereikbaar. Levering veel te laat, in plaats van DHL verstuurt met PostNL is op het verkeerde adres afgegeven. Pakje retour maar geen geld terug, e- mail worden niet beantwoord. Contactformulier ook niet, zitten te liegen dat pakje nog niet retour is? Ik heb bij Trustedshops.nl ook al een melding gemaakt.

 
 
 
 

Bestelde artikelen niet geleverd hoewel wel als geleverd op factuur

Michel op 22-6-2017 - Ordernummer: 6817100072171
Bestelde artikelen niet geleverd hoewel wel als geleverd op factuur gezet. Vervolgens slechte bereikbaarheid, totale communicatie chaos en foutieve informatie bij herhaling.
Leveringsproblemen zijn lastig maar foutieve informatie bij herhaling kan echt niet. Gebeurt nu 2x binnen 4 weken dat niet geleverde artikelen als geleverd staan vermeld.

 
 
 
 

Op 23 april een helm besteld

Anoniem op 10-6-2017 - Ordernummer: 6817100043868
Op 23 april een helm besteld. Elke keer de belofte dat hij de week erop verzonden zal worden. Nu 10 juni nog steeds niks ontvangen, maar wel al betaald. De order nu maar gecanceld, want ze gaven aan dat het nu wel augustus kon worden.

Als ik dit wist had ik hem al snel bij een andere webshop besteld. Ze blijven je aan het lijntje houden, en je moet zelf bellen/mailen. Vanuit hunzelf komt geen bericht.

 
 
 
 

Supersnelle levering en een mooie website

Johan B. op 1-6-2017 - Ordernummer: 6817100064750
Supersnelle levering en een mooie website, goed contact en prima op de hoogte gehouden van de zending.

 
 
 
 

Fietsbroek besteld wordt in de verkeerde kleur geleverd

Anoniem op 6-5-2017 - Ordernummer: 7517100007570 - Gekocht: Fietsbroek
Fietsbroek besteld, wordt in de verkeerde kleur geleverd. Diverse mails naar de helpdesk worden niet beantwoord.
Retourneren is op kosten van de klant, ook al is het artikel door hen verkeerd geleverd. Dat klopt niet. Al vaak online besteld via Bol.com of Mantel of Amazon... nooit een probleem.

 
 
 
 

Zeer tevreden. Goede communicatie snelle levering

M. Fausto op 16-4-2017 - Ordernummer: 6817100039450 - Gekocht: Shimano versnelling
Zeer tevreden. Goede communicatie, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom prima!

 
 
 
 

Levering was sneller dan stond aangegeven

Anoniem op 15-4-2017 - Ordernummer: 6817100038142 - Gekocht: Horlogebandje TomTom
Levering was sneller dan stond aangegeven en voldoet volledig aan de verwachtingen. Overzichtelijke en makkelijke webshop die goed bereikbaar is.

 
 
 
 

Geen gebruik hoeven maken van service o.d.

Pieter op 29-3-2017 - Ordernummer: 6817100030978
Geen gebruik hoeven maken van service o.d. Geen snelle levering, en helaas geen mogelijkheid te bestellen zonder verzendkosten. Levering prima, prijs okay hoewel niet de goedkoopste. Had echter product nodig dat op concurrentiesite niet verkrijgbaar was (Futurumshop).

 
 
 
 

De lelevertijd is wat langer maar goed traceerbaar

Irene op 22-3-2017
De lelevertijd is wat langer maar goed traceerbaar. Verder een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 
 
 
 

Snelle levering en goed geprijsd

Anoniem op 11-3-2017 - Ordernummer: 6817100024190
Snelle levering en goed geprijsd.

 
 
 
 

Voor eerste keer besteld prima op tijd geleverd

Anoniem op 16-2-2017 - Ordernummer: 6817100014501 - Gekocht: Sjoelschijven
Voor eerste keer besteld, prima op tijd geleverd. Goed op hoogte gehouden van levering via DHL. Alles zag er netjes uit en in prima staat. Jammer dat ik de kortingscode pas van af 50 euro kan gebruiken.

 
 
 
 

Snelle en gegarandeerde levering van de producten

Anoniem op 15-2-2017 - Ordernummer: 6817100014150
Snelle en gegarandeerde levering van de producten. Prijzen zijn wel hoger in vergelijking met bijvoorbeeld Bol.com maar die leverde uiteindelijk niets. Ga zeker Athleteshop bekijken als ik weer iets nodig heb!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie