Athleteshop ervaringen en reviews

Athleteshop.nl is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 40.000 producten voor meer dan 50 verschillende sporten. Daarnaast is onze webshop in veel landen binnen Europa te bereiken. Wij werken met 120 fanatieke medewerkers aan het afhandelen van 700.000 verzendingen op jaarbasis.


Adresgegevens

Website www.athleteshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Athleteshop is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Athleteshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 14 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Athleteshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Athleteshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Athleteshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Athleteshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 14 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Bestelde artikelen niet geleverd hoewel wel als geleverd op factuur

Michel op 22-6-2017 - Ordernummer: 6817100072171
Bestelde artikelen niet geleverd hoewel wel als geleverd op factuur gezet. Vervolgens slechte bereikbaarheid, totale communicatie chaos en foutieve informatie bij herhaling.
Leveringsproblemen zijn lastig maar foutieve informatie bij herhaling kan echt niet. Gebeurt nu 2x binnen 4 weken dat niet geleverde artikelen als geleverd staan vermeld.

 
 
 
 

Op 23 april een helm besteld

Anoniem op 10-6-2017 - Ordernummer: 6817100043868
Op 23 april een helm besteld. Elke keer de belofte dat hij de week erop verzonden zal worden. Nu 10 juni nog steeds niks ontvangen, maar wel al betaald. De order nu maar gecanceld, want ze gaven aan dat het nu wel augustus kon worden.

Als ik dit wist had ik hem al snel bij een andere webshop besteld. Ze blijven je aan het lijntje houden, en je moet zelf bellen/mailen. Vanuit hunzelf komt geen bericht.

 
 
 
 

Supersnelle levering en een mooie website

Johan B. op 1-6-2017 - Ordernummer: 6817100064750
Supersnelle levering en een mooie website, goed contact en prima op de hoogte gehouden van de zending.

 
 
 
 

Fietsbroek besteld wordt in de verkeerde kleur geleverd

Anoniem op 6-5-2017 - Ordernummer: 7517100007570 - Gekocht: Fietsbroek
Fietsbroek besteld, wordt in de verkeerde kleur geleverd. Diverse mails naar de helpdesk worden niet beantwoord.
Retourneren is op kosten van de klant, ook al is het artikel door hen verkeerd geleverd. Dat klopt niet. Al vaak online besteld via Bol.com of Mantel of Amazon... nooit een probleem.

 
 
 
 

Zeer tevreden. Goede communicatie snelle levering

M. Fausto op 16-4-2017 - Ordernummer: 6817100039450 - Gekocht: Shimano versnelling
Zeer tevreden. Goede communicatie, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom prima!

 
 
 
 

Levering was sneller dan stond aangegeven

Anoniem op 15-4-2017 - Ordernummer: 6817100038142 - Gekocht: Horlogebandje TomTom
Levering was sneller dan stond aangegeven en voldoet volledig aan de verwachtingen. Overzichtelijke en makkelijke webshop die goed bereikbaar is.

 
 
 
 

Geen gebruik hoeven maken van service o.d.

Pieter op 29-3-2017 - Ordernummer: 6817100030978
Geen gebruik hoeven maken van service o.d. Geen snelle levering, en helaas geen mogelijkheid te bestellen zonder verzendkosten. Levering prima, prijs okay hoewel niet de goedkoopste. Had echter product nodig dat op concurrentiesite niet verkrijgbaar was (Futurumshop).

 
 
 
 

De lelevertijd is wat langer maar goed traceerbaar

Irene op 22-3-2017
De lelevertijd is wat langer maar goed traceerbaar. Verder een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 
 
 
 

Snelle levering en goed geprijsd

Anoniem op 11-3-2017 - Ordernummer: 6817100024190
Snelle levering en goed geprijsd.

 
 
 
 

Voor eerste keer besteld prima op tijd geleverd

Anoniem op 16-2-2017 - Ordernummer: 6817100014501 - Gekocht: Sjoelschijven
Voor eerste keer besteld, prima op tijd geleverd. Goed op hoogte gehouden van levering via DHL. Alles zag er netjes uit en in prima staat. Jammer dat ik de kortingscode pas van af 50 euro kan gebruiken.

 
 
 
 

Snelle en gegarandeerde levering van de producten

Anoniem op 15-2-2017 - Ordernummer: 6817100014150
Snelle en gegarandeerde levering van de producten. Prijzen zijn wel hoger in vergelijking met bijvoorbeeld Bol.com maar die leverde uiteindelijk niets. Ga zeker Athleteshop bekijken als ik weer iets nodig heb!

 
 
 
 

Kreeg bericht dat het uitverkochte artikel weer beschikbaar was

Herbrink op 11-2-2017 - Ordernummer: 6817100012848 - Gekocht: Koelbox
Kreeg bericht dat het uitverkochte artikel weer beschikbaar was dat vond ik perfecte service. Besteld en betaald en binnen 3 dagen had ik het artikel keurig thuis dat is zoals je het wenst. Dat is goed zaken doen!

 
 
 
 

Tevreden over het product en de prijs

Anoniem op 28-1-2017 - Ordernummer: 6817100007466 - Gekocht: Rieten fietsmand
Tevreden over het product , de prijs en de levering. Alleen jammer dat het met de kortingscodes niet is gelukt. Heb er nog over gebeld, maar na telefonisch advies lukte het ook niet.

 
 
 
 

Athleteshop doet beloftes over snelle levering

Anoniem op 29-8-2016 - Ordernummer: 6816100060305 - Gekocht: Isostar repen
Athleteshop doet beloftes over snelle levering maar maakt die niet altijd waar. De levering van mijn bestelling is tot 3 keer toe uitgesteld. Ik heb besteld op 5 juli en op 26 augustus kon het nog niet geleverd worden. Ik heb aangegeven dat ik zeer teleurgesteld was over hun service, dat ik de bestelling annuleerde en zo spoedig mogelijk mijn geld terug wilde. Daarop kreeg ik een standaardbericht terug dat ze hiervoor 5 tot 7 werkdagen nodig hadden. Heel teleurstellend!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie