Athleteshop ervaringen en reviews

Athleteshop.nl is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 40.000 producten voor meer dan 50 verschillende sporten. Daarnaast is onze webshop in veel landen binnen Europa te bereiken. Wij werken met 120 fanatieke medewerkers aan het afhandelen van 700.000 verzendingen op jaarbasis.


Adresgegevens

Website www.athleteshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Athleteshop is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Athleteshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 34 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Athleteshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Athleteshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Athleteshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Athleteshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 34 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Bestel helm, in promotoe, op 13/4indicatie lever

stijn vandamme op 19-4-2018 - Ordernummer: 7518100007497 - Gekocht: helm in promotie
Bestel helm, in promotie, op 13/4. Indicatie levertermijn op 18 april. Dinsdag 17: Sorry 1 dag vertraagd. Woensdag 18: sorry voor de vertraging, het zal er rond 19 april zijn.

Ik vraag hen, op of rónd de 19e... en informeer hen dat ik het item absoluut nodig heb op donderdag 19, aangezien ik vrijdagmorgen vertrek en ze de bestelling moeten annuleren als ze het uiterlijk donderdagavond niet aan mij kunnen verzenden. Donderdag 19: Sorry 1 dag vertraging, we zullen je waarschijnlijk tegen de 20e krijgen.

Ik bel ze op, zeg em om te annuleren: Ok, we zullen je terugbetaling binnen 5 tot 7 dagen verwerken. Wat? Het is Paypal, ik zou het geld vandaag terug moeten krijgen. Wat een oplichterij, ze zetten dingen in promotie die ze niet eens op voorraad hebben en ze kunnen niet leveren. Communicatie is op zijn zachtst gezegd slecht. Dingen duidelijk negeren. Klantenservice is onzin.

 
 
 
 

Do not buy from this webshop, you lose your money.

Anoniem op 14-4-2018 - Ordernummer: 6818100031493 - Gekocht: Iron Gym training bar
Do not buy from this webshop. You lose your money. Never received the product. It is not in stock and has not been in stock for the past 2 months. On the website however they mentioned delivery within 3 days, no mention that the item is not available. Once you order, it gets dragged from week to week.

They do not inform you, you have to chase them to know that (again) there was a new delay. It is used to lock you in, show a nice product with a good discount, but you never receive it. In fact, once you pay you have to hope to ever get refund (still waiting for my money), plus they keep the transport costs, so as customer you always lose.

 
 
 
 

De beloofde levertijden worden niet gerespecteerd

Karl op 1-4-2018 - Ordernummer: 7518100001996
De beloofde levertijden bij Athletshop worden absoluut niet gerespecteerd. Bij mijn laatste bestelling op 21 januari werden 2 van de 13 artikels geleverd op 28 februari (!). Voor de andere 11 artikels kreeg ik bijna wekelijks een mail met daarin de belofte dat de resterende artikels een weekje later zouden opgestuurd worden. Uiteindelijk konden ze deze belofte niet waar maken en annuleerde ik mijn bestelling. Er werd mij 10 euro op mijn account beloofd ter compensatie, maar daar vind ik niets van terug. Dit is een zeer onbetrouwbare webshop.

Daarnaast rekenen zij ook nog eens 8,95 administratiekosten, zelfs bij bestellingen van 500 euro, en kosten voor betaling. Bij niet levering krijg je van die kosten niets meer terug. Dus ze verdienen heel handig geld zonder ook maar een artikel te leveren.

 
 
 
 

Heb meer dan 2 maanden geleden een bestelling gedaan

Anoniem op 25-3-2018 - Ordernummer: 6818100012552
Heb meer dan 2 maanden geleden een bestelling gedaan bij Athleteshop er wordt elke keer een datum opgegeven dat men gaat leveren maar komt deze nooit na. Ook wordt er geen contact gezocht als de opgegeven datum niet gaat lukken. Er wordt gewacht tot ik maar weer mail waarop zij een nieuwe datum geven. Maar uiteraard wel betalen bij de bestelling.

Op een gegeven moment bieden ze 10 euro korting op de volgende bestelling maar er wordt er geen code gegeven of verteld hoe je de korting kan gebruiken (als je er nog zou willen bestellen) of een alternatief product wat niet in de buurt komt van wat je hebt besteld.

 
 
 
 

Levering keer op keer uitgesteld

Hans op 21-3-2018 - Ordernummer: 6818100018424
Levering keer op keer uitgesteld uiteindelijk heb ik na berichtgeving in de media dat dit een structureel probleem is de order geannuleerd. Product (Sena 10s) is door vrijwel iedere webwinkel direct leverbaar, desalniettemin claimt Athleteshop dat het niet aan hen ligt maar aan de leverancier.

 
 
 
 

Eerst contact gehad over een aanbieding die verliep

Maud Breedveld op 13-3-2018 - Ordernummer: 6818100033684 - Gekocht: Swell Triskates
Eerst contact gehad over een aanbieding die verliep en die niet alsnog toegekend kon worden. Dat was nog acceptabel, dan had de bestelling maar meteen gedaan moeten worden. Vervolgens met een andere aanbieding de bestelling alsnog gedaan, verliep de levertermijn maar werd er niet over gecommuniceerd.

Na een bericht gestuurd te hebben bleek mijn bestelling niet meer leverbaar en kwamen ze met een niet waardig, duurder alternatief. Heb ik een waardig duurder alternatief aangedragen, die ik ter compensatie voor dezelfde prijs verwachtte werd deze niet serieus genomen. De compensatie was belachelijk te noemen, nu dus wachten of mijn geld terug gestort gaat worden binnen de lange 5-7 werkdagen termijn.

 
 
 
 

Mijn ervaringen bij Athleteshop.nl zijn alles behalve goed

Sasa Ostojic op 10-2-2018 - Ordernummer: 6818100009809 - Gekocht: Select EK handbal
Ik begrijp zelf niet hoe ik tot 3 keer aan toe erin ben getrapt, maar mijn ervaringen bij Athleteshop.nl zijn alles behalve goed. In de webshop staan goede producten met mooie prijzen. Maar leveren ho maar. 1e keer 3 weken aan het lijntje gehouden met steeds uitgestelde leverdata. Hier moest ik zelf steeds achteraan bellen. Uiteindelijk order geannuleerd omdat ze geen passend alternatief hadden.
2e keer zelfde verhaal ondanks dat er bij het artikel stond nu kopen, zaterdag in huis (48 uur). Maar wederom weer 2 keer uitstel.

Toen uiteindelijk een artikel genomen welke ik eigenlijk niet wilde maar ivm tijdsgebrek toch maar nam. Ik weet het waarom dan toch een 3e keer bestellen? Ik had geen haast en dit artikel kon ik in NL nergens anders vinden op dat moment. Nu na een maand (4 x leverdatum uitgesteld) order maar weer geannuleerd omdat leverdatum weer met 3 weken zou worden verzet. Toen ik mijn geld per ommegaande terug wilde moest ik hier maar minimaal 7 werkdagen op wachten.

 
 
 
 

Tot 3 keer aan toe iets proberen te bestellen

Sasa op 3-2-2018 - Ordernummer: 6818100009809 - Gekocht: Select EK handbal
Ik weet ook niet waarom ik tot 3 keer aan toe iets heb proberen te bestellen. Maar dit is werkelijk de slechtste sport webwinkel die ik ken. Alle 3 de keren iets besteld. Bij het item staat vermeld: nu besteld, zaterdag in huis (2 dagen). Maar in werkelijkheid het eerste item na 5 weken geannuleerd. Telefonisch overigen goed bereikbaar en aardig. Keer op keer nieuwe leverdata via de mail maar niets concreet.

2e bestelling wederom bij het artikel de leuznu besteld, morgen in huis maar in werkelijkheid na 3 weken. De bestelling maar gewijzigd naar iets wat ze wel op voorraad hadden (maar wat ik anders nooit gekozen zou hebben). Nu alweer 3 weken aan het wachten op iets wat wederom binnen 3 dagen bezorgd zou worden. Ik weet het, eigen schuld.

 
 
 
 

Product niet op voorraad, na 7 weken nog niet geleverd

Anoniem op 12-1-2018 - Ordernummer: 6817100194582 - Gekocht: Coachbord
Product was niet op voorraad en na 7 weken nog niet geleverd. 2x gebeld en 1x gemaild beloofd werd dat het product nu toch echt binnen enkele dagen geleverd werd. Helaas begrip voor dat het product niet op voorraad is geen begrip voor het niet pro actief benaderen van de klant. Leveringsbeloften werden tot 3 keer niet nagekomen. Laatste bezoek aan deze webshop!

 
 
 
 

Maken niet waar wat ze op de site beloven

Anoniem op 21-12-2017 - Ordernummer: 6817100202541 - Gekocht: Bokshandschoenen
Maken niet waar wat ze op de site beloven. Wel geld incasseren maar niet leveren. Slechte communicatie hierover. Verzenddatum wordt telkens verschoven. Nu bestelling geannuleerd, nu maar afwachten of ik net zo lang op mijn geld moet wachten.

 
 
 
 

Zeer slechte ervaring met Athleteshop.nl

Anoniem op 11-12-2017 - Ordernummer: 6817100186954
Zeer slechte ervaring met Athleteshop.nl. 18 november bestelling gedaan, verwachte levertijd (in bevestigingsmail) is 22 november. 23 november krijg ik een mail dat (een deel van de producten niet op voorraad is, en op 2 december geleverd wordt. Op zich kan dat gebeuren, hoewel het niet helemaal netjes dat eerst gesuggereerd wordt dat alles op voorraad is.

Op 4 december nog niets ontvangen, en ik neem contact op dat de zending niet meer verzonden hoeft te worden, omdat ik ivm sinterklaas elders kado's heb aangeschaft.

Er ontstaat per mail een discussie over het terug te storten bedrag zodat ik het nog een keer goed nareken. Nu blijkt dat er een rekenfout zit in de factuur, waardoor de optelling door Athleteshop 0,50 hoger is dan zou moeten. Dat is bijzonder, normaliter reken ik optellingen in facturen niet na omdat ik aanneem dat de systemen van shops kunnen optellen. Na ze met deze rekenfout per mail confronteer blijft het stil. Na telefonisch contact, rekenen ze het na en geven ze aan dat hun optelling correct is. Wanneer ik echter volhard en samen de berekening wil doen gaan ze overstag en krijg ik 2,50 tegoed op mijn account gestort. Of het frauduleus is of per ongeluk weet ik niet

Overigens heb ik het aankoopbedrag nog niet teruggestort gekregen hoewel het een week geleden al toegezegd is. Hoewel de prijzen scherp zijn en de website mooi en overzichtelijk zal ik geen bestellingen meer bij deze shop doen.

 
 
 
 

Na ruim drie weken nog geen spullen ontvangen

John op 8-12-2017 - Ordernummer: 6817100184677
Na ruim drie weken na bestelling, nog geen spullen ontvangen, noch gehoord waarom er niet geleverd wordt. Slechte behandeling.

 
 
 
 

Na het plaatsen van een bestelling kreeg ik netjes een bevestiging

l. van Rooijen op 3-12-2017 - Ordernummer: 6817100188809
Na het plaatsen van een bestelling, kreeg ik netjes een bevestiging met leverdatum. 3 dagen na leverdatum telefonisch het een en ander afgesproken, dat tevens per email bevestigd zou worden. Geen email ontvangen dus zelf maar weer geschreven. Poeh, dan krijg je Pietje, Klaasje etc. Die eigenlijk niet je email lezen maar gelijk met excuses beginnen. Al met al een waardeloze klantenservice waar je niets mee opschiet en ook geen artikelen die hebt besteld. Want wordt het voor ze te moeilijk dan annuleren ze je order.

 
 
 
 

Donderdag DHL gebeld nog steeds geen volgen mogelijk

Natascha Pijnappels op 16-11-2017 - Ordernummer: #6817100181316 - Gekocht: Rijlaarzen
Waardeloos dinsdag bericht verzonden donderdag DHL gebeld nog steeds geen volgen mogelijk. Gebeld naar Athleteschop. Laarzen zijn niet verzonden! Vraag om dat nog snel te doen heb ze nodig. Is allemaal niet mogelijk worden dinsdag pas bezorgd. Zie op de site meer betalen voor bezorgen sneller binnen. Weer gebeld. Nee dat is niet mogelijk.

Heb in de loop van het gesprek steeds meer het gevoel dat ze de laarzen zelf niet hebben. Zeg dat dan gewoon stort het geld terug ga ik ze elders halen. Ben benieuwd of ze nog komen. Erg rare gang van zaken voor zo'n webshop. Meteen de laatste keer dat ik hier besteld heb zo ga je niet met klanten om als de fout bij de webshop ligt.

 
 
 
 

Moet continu zelf bellen of mailen

Marcel op 1-11-2017 - Ordernummer: 6817100163395 - Gekocht: Bidonkrat
Komen afspraken niet na. Moet continu zelf bellen of mailen en wordt dan afgescheept met leverancier heeft niet geleverd. Morgen komt een nieuwe zending. Prima voorbeeld van hoe een webshop niet functioneert

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie