Centralpoint ervaringen en reviews

Centralpoint.nl is een online aanbieder van computerproducten. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 460.000 artikelen van ruim 2.500 merkfabrikanten.

Klanten vinden op Centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar ook de minder bekende. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Centralpoint.nl zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Centralpoint.nl voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Centralpoint!


Adresgegevens

Website www.centralpoint.nl
E-mail verkoop@centralpoint.nl
Telefoon 020-3472323
Van Heuven Goedhartlaan 121
1181 KK Amstelveen

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Centralpoint is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen datá alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijvenázich houden aanáwet- en regelgeving. Maar ookáaan de opgestelde gedragscodesávanáde vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Centralpoint is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Centralpoint is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 159 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Centralpoint

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Centralpoint en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Centralpoint betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Centralpoint betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 159 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Prima communicatie goede afhandeling en verzending uitmuntende verpakking...

Jelle op 27-1-2016 - Ordernummer: 1227248 - Gekocht: Moederbord
Prima communicatie, goede afhandeling en verzending, uitmuntende verpakking van de aankoop! Helaas zelf verkeerd artikel besteld, maar kon retour en had binnen 3 dagen vervangend artikel in huis. Service zoals het hoort.

 
 
 
 

Printer besteld. Na opening deksel van de doos...

Rob op 18-1-2016 - Ordernummer: 1279644-RMA1 - Gekocht: HP printer
Printer besteld. Na opening deksel van de doos zag ik dat de printer te groot was. Mag printer van Central Point niet retourneren omdat de doos geopend is (je wilt zien wat je online koopt). Heb nu doos geopend en wat blijkt: handleiding ontbreekt en cartridges. En zakelijke klanten mogen nimmer retourneren. Halverwege de chat stoppen ze ermee. Telefonisch onbereikbaar. Dramatisch. Nog nooit meegemaakt.

 
 
 
 

Gemak: 10. Super veel producten en mooie website....

Chris op 7-11-2015 - Gekocht: HP printer
Gemak: 10. Super veel producten en mooie website. Bestellen gaat snel en gemakkelijk.

Service: 10. Chatcontact werkt heel goed. Vragen werden snel beantwoord.

Assortiment: 10 Zeer uitgebreid. Een echte one stop shop.

Aanbeveling: 10. Mijn vaste stek voor ICT aankopen. Prijs kan iets lager, maar verder prima!

 
 
 
 

Algemeen: Prima verzorgde site. Responsive dus goed te gebruiken...

Dirk Moyer op 7-10-2015 - Ordernummer: 1257870 - Gekocht: HP 6750b
Algemeen:
Prima verzorgde site. Responsive, dus goed te gebruiken op je mobiel. Groot assortiment. Bestel zowel privÚ als zakelijk en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid. Soms rekenen ze een restocking fee als je als zakelijke klant koopt, maar dat is in de zakelijke wereld gemeengoed dus ben niet anders gewend. Is wat mij betreft een stukje ondernemersrisico.

Verzending:
Levering is voor het grootste gedeelte binnen 1 werkdag. Sommige producten hebben een langere levertijd, maar dan staat het duidelijk bij het product. Verpakking is altijd prima, soms wel wat aan de ruime kant.

Klantenservice:
Niet veel nodig gehad, maar die paar keer wel goed geholpen. Kennis is aanwezig evenals mensen die Nederlands spreken. Dat is elders (Bol) wel eens anders.

 
 
 
 

Vooraf telefonisch contact gehad ge´nformeerd of er voorraad...

wolbert poelmann op 25-9-2015 - Ordernummer: 1210828 - Gekocht: HP Pro X451dw
Vooraf telefonisch contact gehad, ge´nformeerd of er voorraad was en de prijs klopte en de volgende dag onderstaande brief. Telefonisch contact gehad en enkel werd ik gewezen op hun beleid, waardeloos!

Geachte heer,

Helaas is er een prijsverschil opgetreden bij product HP Pro X451dw (CN463A#A81). Er is geen prijsprotectie van toepassing. Onze excuses voor het ongemak.

Graag horen wij of u akkoord gaat met de nieuwe prijs. Indien u akkoord gaat ontvangt u een nieuwe orderbevestiging van ons, zodat u het verschil kunt bijbetalen. Vooralsnog hebben wij de orderregel voor u geannuleerd.

Oude prijs: 131.00 euro (excl. BTW)
Nieuwe prijs: 228.00 euro (excl. BTW)

Indien u ervoor kiest om de orderregel definitief te annuleren en het tegoed terug te ontvangen, dan verzoeken wij u om uw bankrekeningnummer aan ons door te geven. Na het toesturen hiervan kunt het bedrag binnen 14 werkdagen op uw rekening terug verwachten.

U kunt ook een nieuwe bestelling plaatsen en het aankoopbedrag verrekenen met uw tegoed (uw tegoed blijft oneindig geldig). Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling te plaatsen via www.centralpoint.nl en het nieuwe ordernummer aan ons te e-mailen.

De status van uw order kunt u 24 uur per dag volgen via de orderstatus op www.centralpoint.nl.

Indien u vragen heeft, dan kunt u altijd reageren op deze e-mail.

Met vriendelijke groet,

weggegumd | Centralpoint.nl | verkoop@centralpoint.nl | 088 ? 4 300 300 tel | 088 ? 4 300 301 fax | bezoek: www.centralpoint.nl

 
 
 
 

Ik zit met een product wat kapot is...

Anoniem op 15-7-2015 - Ordernummer: 1153894
Ik zit met een product wat kapot is en heb Centralpoint binnen 14 dagen laten weten het te willen terug sturen. Centralpoint weigert de bestelling terug te nemen en verwijzen me naar de leverancier in de VS. Regel het daar maar. Schandalig. Hier doe ik nooit meer zaken mee!

 
 
 
 

Erg veel onduidelijkheid en ergernis omtrent voorraad opgegeven...

Anoniem op 7-5-2015 - Ordernummer: 1125356 - Gekocht: Synology DS414
Erg veel onduidelijkheid en ergernis omtrent voorraad opgegeven in de webwinkel, en de status in de bestelling, Hier is per mail en telefonisch contact over geweest. Ik wordt daar niet echt vrolijk van.

Uiteindelijk bleek dat de bestelling toch wel beschikbaar was, maar de bestelling was te laat (17:26 u) geplaatst. Een dag later alsnog binnen, terwijl ik het de dag ervoor nodig had, en op tijd had besteld, voor 18:00 u.

 
 
 
 

Inmiddels ben ik blij dat ik nog geen...

Kruysvda op 27-2-2015 - Ordernummer: 1092466-RMA1 - Gekocht: Samsung business monitor 4x
Inmiddels ben ik blij, dat ik nog geen 24 uur later, reeds kan melden dat de klantenservice van CentralPoint.nl het toch alsnog goed heeft opgepikt. Mede nav mijn review heeft de Manager Inside Sales telefonisch contact opgenomen en zowel oor gehad voor mijn situatie alsook hun kan van het verhaal uitgelegd.

Het was een samenloop van omstandigheden, dus een unieke situatie (defect toestel gecombineerd met retouren welke wel nog in nieuwstaat verkeren) die zich niet vaak voordoet, daarbij was mijn 1ste email aan de klantenservice aldaar niet goed begrepen. Dus voortgeborduurd op een vaste start.

Waar het om gaat is dat er oplossing is geboden waar ik tevreden over ben! Dus mijn beoordeling aangepast! Een product leveren kan bijna elke webshop, dit middels snelle levering wordt al iets moeilijker maar waar het echt om draait is hoe de klantenservice het oplost als een proces, om wat voor reden dan ook niet lekker loopt. Dit viel me in het begin een beetje tegen maar uiteindelijk ben ik dan ook over dit traject tevreden bij Central Point!

 
 
 
 

Ten eerste wil ik alvast beginnen met de...

Kruysvda op 26-2-2015 - Ordernummer: 1092466
Ten eerste wil ik alvast beginnen met de volgende stelling: zeer slecht inlevende klantenservice totaal inflexibel alles behalve meedenkend, arrogant zelfs en bij voorbaat met een standpunt ingenomen, niets eens om foto's gevraagd als zijnde bewijs.

23-2-15, dus 2,5 dag geleden heb ik een 4-tal Samsung monitors besteld. Bij openen van de eerste doos om het scherm te testen bleek al meteen dat de verf van 1 van de knopjes is verdwenen + er zit een soort aanslag bovenin rand van het scherm (lijm of weet ik veel, wat het is) In ieder geval absoluut niet de afwerking welke ik gewend ben van de andere Samsung producten in ons bedrijf. Een DOA dus.

Na contact hierover met Central Point bleek dat zij geopende verpakkingen niet eens retour willen nemen. Ik dien me hiervoor te melden bij de fabrikant Samsung. Het kon wel retour via hun maar dan was ik minimaal 20 euro ex btw kwijt aan retour kosten!? Terwijl ze zelf een defect product leveren. Ik begon te lachen, dit moest een vergissing zijn. Echter het lachen verging me snel toen bleek dat CentralPoint dit serieus meende.

Een beeldscherm met een halve lijmrand bovenin en half bedrukte menuknop aan een dergelijke product heb ik geen behoefte, de andere dozen ga ik dus ook zeker niet openen. Na bellen (jawel op het moment van schrijven ben ik al 2 uur bezig met dit dossier) Volgens Samsung support dient een DOA binnen 7 dagen afgehandeld te worden door de dealer, ook voor zakelijke klanten. Central Point geeft echter aan dat dit niet het geval is.

Geval kastje muur, maar goed hier komen we wel uit zou je zeggen. Echter CentralPoint wil het defect artikel enkel retour nemen, enkel onder aftrek van 24,20 incl. btw aan demo/restockkosten. De andere 3 schermen die ik dus niet eens meer wil na deze gang van zaken kunnen enkel retour via een distributeur die minimaal 66,55 euro aan retour/restock kosten rekent. Ik krijg dus een foutief product van dermate slechte kwaliteit dat ik het wil retourneren en omdat het proces bij Central Point hier niet op is ingericht wordt ik op een order van 472 euro ex geconfronteerd met een bedrag van 90.75 euro retourkosten? Dit is toch buiten alle proporties?! De kosten van het retourneren zijn dus 20 a 25% van het gehele orderbedrag ex btw.

Leuk detail: Central point geeft aan, dat als ik geen zakelijke afnemer maar particulier was geweest ik dan anders (lees gunstiger) beter behandel zou worden, zonder dergelijke kosten. Dit verhaal gaat ook de diverse beoordeling en klantervaringen websites op in afwachting van hoe ze deze voor hun uitzonderlijke situatie gaan oplossen.

Voorlopige conclusie? Zakelijke klanten absoluut niet bij Central Point gaan bestellen! Samsung heeft me na contact overigens verzocht hiervoor officieel een klacht in te dienen met deze uiteenzetting.

 
 
 
 

Wij doen al jaren zaken met Centralpoint. Ze...

Rob Mulder op 1-7-2014 - Ordernummer: 974893
Wij doen al jaren zaken met Centralpoint. Ze leveren snel en hebben een goede service. Het zoeken op de site zou wat beter mogen (meer opties in het zoekveld).

 
 
 
 

Cisco router besteld. na een weekje geleverd. Ik...

Anoniem op 28-2-2014 - Ordernummer: 21548099 - Gekocht: Cisco router RV320
Cisco router besteld. na een weekje geleverd. Ik kwam er meteen al achter dat dit niet de goede was. Van terug nemen was geen sprake.

 
 
 
 

Site ziet er okay uit. Livechat is zeer...

Jeroen Taillie op 14-8-2013 - Ordernummer: 834689
Site ziet er okay uit. Livechat is zeer slecht bemand. Klachtafhandeling is iets waar zeer te kort schieten. Wachttijden bij de klantenservice via de telefoon zijn lang en nat als bij andere reviews valt te lezen gebeurde het meermaals dat plots de verbinding werd verbroken

Verzending: waardeloos
Voor eerste bezorging wordt geen duidelijke info verstrekt over een dag of laat staan tijdstip. Bij de tweede bezorging waarvoor een afspraak was gemaakt, bleek de order op de dag zelf van de distributie naar het magazijn retour te zijn gestuurd in plaats van naar mij. En toen de order een dag later alsnog arriveerde bleek het een (goedkoper) verkeerd type te zijn. Bij deze klacht moest ik maar contact zoeken met de koerier voor retour en daarna moest ik de order maar opnieuw doorgeven. Ondanks dat ze fout erkende aan hun zijde moest ik zorgen voor de oplossing. en zat ik zeker 2 weken zonder bestelde tv.

Aftersales: waardeloos
Dramatisch. een positief punt ze erkende hun fout, maar denken daarna totaal iets in een oplossing voor de klant. je krijgt de optie een retour order te maken en moet daarna je bestelling zelf maar opnieuw plaatsen.

 
 
 
 

Geen aftersales ik word nog boos als ik...

Anoniem op 5-6-2013 - Ordernummer: 785056
Geen aftersales ik word nog boos als ik aan mijn ervaring met Centralpoint denk. Zij leveren beschadigde spullen en vinden dan dat ik die maar had moeten weigeren. Na heel veel vijven en zessen komt men je dan tegemoet. Nooit meer!

 
 
 
 

De eerste bestelling ging prima. Na een tijdje...

jos lamers op 18-2-2013 - Ordernummer: niet besteld
De eerste bestelling ging prima. Na een tijdje kreeg ik een reminder om eventueel opnieuw te bestellen. Ik had had nieuwe printkoppen nodig. Voor de zekerheid heb ik even gegoogled, ik zocht de C4900A en C4901A.

Tot mijn verbazing was de eerste hit dat deze bij 123inkt.nl geen 45,- kosten zoals bij Centralpoint maar slechts 35,12. (beide ex. btw). Dus mijn keuze valt niet automatisch op Centralpoint, het blijft opletten en vergelijken. Ik had ze over het prijsverschil 2x een mail gestuurd maar geen reactie op gekregen.

 
 
 
 

De website is duidelijk en snel levering van...

Dhr. Martinus op 17-2-2013 - Ordernummer: 700973
De website is duidelijk en snel, levering van mijn bestelling op de volgende dag en mijn vragen zijn snel en kundig beantwoord.

Een uitstekende webwinkel

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie