Digidingen ervaringen en reviews

Bij Digidingen.nl vind je alle accessoires voor je mobiele apparatuur zoals gsm, navigatie apparatuur, fotocamera of smartphone. Een autolader, laptoplader, fotocamera accu of een datakabel nodig? Bij Digidingen vind je het! Mocht je er met de configurator of zoekmachine op onze site niet uit komen dan kun je ook een email sturen zodat wij de juiste accessoires voor je opzoeken.


Adresgegevens

Website www.digidingen.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Digidingen is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Digidingen is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Digidingen

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Digidingen en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Digidingen betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Digidingen betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 12 beoordelingen van consumenten ontvangen.

In de avond besteld en de volgende dag al in huis

Dekker op 25-9-2017
In de avond besteld en de volgende dag lag het in de ochtend al bij me in de bus. Met de auto naar de stad was veel duurder en lastiger geworden. Kortom een mooie handels wijze, geweldig bedankt.

 
 
 
 

15-9 besteld, 16-9 in huis snel en netjes

Hoogstraaten op 18-9-2017 - Ordernummer: 3496617918
15-9 besteld. 16-9 in huis snel en netjes. zeer tevreden. Product voldoet aan verwachtingen. Zal hier weer bestellen.

 
 
 
 

Heb een nieuwe accu voor mijn boormachine besteld

Pierre op 13-9-2017
Heb een nieuwe accu voor mijn boormachine en camera besteld, snel in huis en kan nu weer gebruik maken van beide apparaten.

 
 
 
 

Zeer tevreden over deze winkel

Pieter op 13-9-2017 - Ordernummer: 3493617912 - Gekocht: EN-EL9
Zeer tevreden over deze winkel. Biedt een ruim assortiment en een scherpe prijzen. En de levering was zoals beloofd binnen 1 werkdag!

Top webwinkel hier ga ik vaker bestellen.

 
 
 
 

Ik had de batterij de dag na mijn bestelling in huis

R Kooi op 12-9-2017 - Ordernummer: 340221766 - Gekocht: NP-FW50 accu
Goede service, ik had de batterij de dag na mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Ook de prijs/kwaliteit van het product is uitstekend. Ik zou het bedrijf aan anderen aanbevelen!

 
 
 
 

Ik heb 2 dezelfde accu's besteld

Lia Snoeren op 18-7-2017 - Ordernummer: 3440617712
ik heb 2 dezelfde accu's besteld krijg 2 verschillende toe gestuurd. Op mijn mails wordt niet gereageerd de telefoon verwijst naar de klantenservice welke dus ook niet bereikbaar is. Vind het een hele slechte service.

 
 
 
 

Mijn dochter heeft vier weken geleden een accu besteld

Lpvanaltena op 23-6-2017
Mijn dochter heeft vier weken geleden een accu besteld bij Digidingen.nl. Bij het invoeren van de NAW- gegevens zijn fouten gemaakt waardoor het pakketje ergens op de aardbol ligt te wachten op de juiste bestemming. Dit wonder gaat hoogstwaarschijnlijk niet meer plaatsvinden en kan mijn dochter fluiten naar haar zuurverdiende euro?s.

De Webwinkel legt de verantwoordelijkheid volledig bij de klant en wast de handen in onschuld. Bij een goed functionerende website wordt het adres automatisch ingevuld zodra de postcode door de klant wordt ingevoerd. Dat moet bij Digidingen nog worden uitgevonden. Mij dochter had uiteraard voor het versturen van de opdracht de gegevens nog een keer moeten controleren. De Webwinkel draagt daarin ook de verantwoordelijkheid. Een controle achteraf is geen overbodige luxe, te meer omdat het systeem niet waterdicht is. Zeg maar zo lek als een zeef.

De communicatie laat zeer de wensen over. De telefoon wordt niet opgenomen en e-mails worden onvriendelijk sporadisch beantwoord en staan vol met taalfouten. Het amateurisme van deze Webwinkel spat er aan alle kanten vanaf. Het zou me niet verbazen als het pakket een foutief ingevuld of helemaal geen retouradres heeft. Ze zijn ook niet van plan mee te denken voor een fatsoenlijke klantvriendelijke oplossing. De urgentie is laag omdat het geld immers al op hun bankrekening is overgemaakt.

 
 
 
 

Snel in huis en van goede kwaliteit

Anoniem op 15-11-2016 - Ordernummer: 32066161030
Snel in huis en van goede kwaliteit

 
 
 
 

Absoluut ontevreden. Geleverde camera accus werkten niet

Anoniem op 30-8-2016 - Ordernummer: 313221685 - Gekocht: EN-EL15 accu voor Nikon
Absoluut ontevreden. Geleverde camera accus werkten niet.
Hoeft geen probleem te zijn maar wij mailen en bellen al 4 weken, voor retour zending, maar het bedrijf is niet te bereiken.

 
 
 
 

Accu voor een accuboormachine aangeschaft

Anoniem op 8-8-2016 - Ordernummer: 3070916614
Accu voor een accuboormachine aangeschaft die niet bleek te passen. Na contact met de klantenservice erkende Digidingen dat de informatie op hun website niet correct was. Ik kon de accu terugsturen ovv een RMA nummer en zou dan mijn geld terugkrijgen. Zij hebben wel de accu retour gekregen, maar ik mijn geld niet. Er is zowel via e-mail als telefonisch geen contact meer te krijgen.

 
 
 
 

Accu's die niet werken zoals ze moeten en...

Anoniem op 6-7-2015 - Ordernummer: 256741526
Accu's die niet werken zoals ze moeten, en geen geld terugkrijgen nadat ze dit wel beloofde. Sorry maar dit noem ik geen bedrijf.

 
 
 
 

Alle beloften die op de site staan worden...

Liza op 7-12-2012
Alle beloften die op de site staan worden waargemaakt. Digidingen.nl verkoop goede en goedkope producten, ik ben er zeer over te spreken.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie