Dynabyte ervaringen en reviews

Dynabyte is door heel Nederland goed vertegenwoordigd met het grootste assortiment hardware, software, gaming, supplies en communicatieapparatuur. Dynabyte beschikt al ruim 21 jaar over het breedste assortiment hard- en software van bekende merken zoals Canon, HP, Microsoft, Acer en Toshiba. Met 44 vestigingen is Dynabyte de grootste keten van Nederland op het gebied van computers en vrijetijdselektronica. Dynabyte biedt keus uit een breed assortiment PC's, notebooks, digitale fotocamera's, MP3-spelers, PDA's en navigatie, spelcomputers, software en games, mobiele en draadloze telefoons.

24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u terecht in de webwinkel op www.dynabyte.nl. En kopen via dynabyte.nl betekent: winkelen wanneer het u uitkomt, uitgebreide informatie over producten, profiteren van speciale aanbiedingen, veilig betalen en het gemak van thuisbezorgen.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Diverse filialen in heel Nederland
 

Keurmerk

Dynabyte is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Dynabyte is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 14 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Dynabyte

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Dynabyte en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Dynabyte betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Dynabyte betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 14 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Het product bleek niet compleet geleverd. Dan denk...

Gerard op 22-6-2012
Het product bleek niet compleet geleverd. Dan denk je dat een bedrijf als Dynabyte mee gaat denken, maar het enige antwoord was dat ik dan maar moest zorgen voor retour zenden of ruilen bij een Dynabyte filiaal.

Het bleek ook niet mogelijk dat ene onderdeel (een adapter) na te zenden. Kortom ik had er ontzettend veel werk van, hoge telefoonkosten en uiteindelijk moest ik zelf naar een filiaal om het product in te leveren. Dit is dus eenmaal, maar nooit weer. Ben ook benieuwd hoe ze met mijn klacht omgaan.

 
 
 
 

Dynabyte is telefonisch niet te bereiken je staat...

de Jong op 22-11-2011
Dynabyte is telefonisch niet te bereiken je staat ik weet niet hoe lang in de wacht. Ik ben al heel lang bezig om een oude kopie rekening te krijgen. Dit lukt niet via de winkel en klantenservice is ook niet bereikbaar.

Klant EG 15816 Eindhoven

 
 
 
 

De bestelling was binnen 12 uur in huis....

Leen op 16-7-2011
De bestelling was binnen 12 uur in huis. Dat is voor mij een record.

 
 
 
 

Bij Dynabyte een Nintendo DS spel online besteld...

Roos op 10-5-2011
Bij Dynabyte een Nintendo DS spel online besteld, na 10 dagen nog niet in huis! Na verschillende belpogingen want ik kwam er maar niet door, kreeg ik te horen dat ze de levering binnen enkele dagen verwachtten, voordat het dan bij mij is duurt het dan nog minstens een week, denk ik dan. Dat was niet de afspraak. Uiteindelijk gaan ze het geld terug storten, ik heb besloten het in de winkel te gaan kopen.

 
 
 
 

Ik dacht even snel en makkelijk 2 USB...

Conny op 19-1-2011
Ik dacht even snel en makkelijk 2 USB sticks te bestellen via de website van Dynabyte. Niet al te moeilijk zou je denken. Nou, mooi niet dus!

Na 1,5 maand (na de besteldatum) en heel veel e-mails over en weer, kreeg ik eindelijk een pakketje thuis bezorgd. Echter zat er maar 1 USB stick in i.p.v. 2.
Toen ik daarover met de klantenservice belde, vertelden ze mij dat ze me echt niet verder konden helpen omdat er in hun systeem een bestelling stond van maar 1 USB stick. Ik moest toch echt even e-mailen. Dat heb ik toen ook gedaan. Meerdere malen zelfs.

Nu zijn we ondertussen 3,5 maand verder na de besteldatum en nog steeds heb ik de 2de (na te leveren) USB stick nog niet mogen ontvangen. En wordt er ook niet gereageerd op de e-mails die ik verstuur. Bij de telefonische klantenservice kom ik ook niet verder.

 
 
 
 

Prima winkelpersoneel zet zich op een zeer prettige...

Ria op 18-1-2011
Prima winkelpersoneel, zet zich op een zeer prettige en servicegerichte wijze in voor de klant.

 
 
 
 

ik kocht een computer een een Wii online...

Michel op 1-1-2011
ik kocht een computer een een Wii online, beiden werkten niet, er werdt gesuggereerd dat ik via een gratisprogramma ondersteuning kon krijgen. gratisaan me hoela. er zat een cdtje bij met summiere info de rest koste bijna een 10tje per maand.
zowel computer als wii werkte niet, computer moest ikzelf naar fabrikant Acer opsturen, met wii moest ik langs winkel, voor mij een stad een half uur verderop. uiteindelijk alles opgelost, maar volgende keer koop ik wel iets hier in het dorp, al is het duurder.

probeer me ook af te melden voor de nieuwsbrief, lukt gewoon niet! als je via de link onderaan de nieuwsbrief het probeert, zegt hij dat hij geen geldige link vindt. Via de site zou ik een bevestigingsmail moeten ontvangen, maar deze is ook al 4 dagen onderweg.

 
 
 
 

toppers donderdag besteld en vrijdag ochtend in huis/onder...

Moorries op 27-12-2010
toppers donderdag besteld en vrijdag ochtend in huis/onder de boom! Wow toppers laptop besteld en gratis all-in-one erbij!

 
 
 
 

top service snelle levering en prima verpakt. maken...

Jan10e op 1-9-2010
top service snelle levering en prima verpakt. maken naam meer dan waar

 
 
 
 

Archos bestelt na een dag bleek hij kapot...

Kai op 27-5-2010
Archos bestelt,
na een dag bleek hij kapot te zijn.
kapotte pixel.
3 dagen later pas een mail terug dat ik hem moest terugsturen.
2 weken later nog steeds is mijn archos niet terug al 20x gebelt en steeds weer het mooie praatje: Hij ligt klaar voor verzending....

 
 
 
 

Next day delivery as advertised all over their...

Aileen op 10-12-2009
Next day delivery as advertised all over their website is rubbish. I ordered from Dynabyte 13 days ago. Payment was also made 13 days ago. And still waiting for my goods. Customer service was rubbish. I wasted almost 45mins in total calling the 'klantenservice'. They said they will call me back but never did. So I had to call again (and again) and waited and waited. Today they told me that I will receive it tomorrow. But they cannot promise or guarantee. What can i do now? They told me...TO WAIT!
I'm so sick of waiting. My advise? DO NOT buy from their webshop. If they have something you really want, go and buy from the shop. I will never order online from Dynabyte ever again.

 
 
 
 

Notebook gekocht die snel werd geleverd en ook...

P. Bloemberg op 16-10-2009
Notebook gekocht die snel werd geleverd en ook nog eens erg goedkoop was! Top

 
 
 
 

Artikel wat besteld was kwam in aangebroken verpakking...

R. Hessels op 13-3-2009
Artikel wat besteld was kwam in aangebroken verpakking, en was onvolledig. De terugbetaling van het geld heeft er langer dan 30 dagen over gedaan wat volgens de garantie regels van thuiswinkels eigenlijk niet mag. Aangezien het om een behoorlijk bedag gaat zeer vervelend!

 
 
 
 

Vorige week heb ik per telefoon een pda...

Patrick op 7-7-2008
Vorige week heb ik per telefoon een pda gekocht. Deze bleek niet goed te werken. Nadat ik dit telefonisch aangaf stelde Dynabite onmiddelijk een omruilactie voor. Het nieuwe apparaatje dat ik nu heb doet het prima. Ook hun levering is snel. Uitstekende service! Wat mij betreft is deze (web)winkel absoluut een aanrader.

 
 
 
 
Advertentie