Electrocorner ervaringen en reviews

Electrocorner richt zich voornamelijk op (grote) overstock partijen van A-merk producten. Zodra een fabrikant nieuwe modellen introduceert kopen wij de restanten van de ?verouderde? modellen in. Ons aanbod varieert van artikelen voor consumenten tot en met artikelen voor zakelijk gebruik. Electrocorner is door HP officieel aangesteld als HP Renew partner. Renew producten zijn afkomstig uit fabrieksoverschotten, retourzendingen en demovoorraden.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Electrocorner is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 4 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Electrocorner

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Electrocorner en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Electrocorner betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Electrocorner betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 4 beoordelingen van consumenten ontvangen.

18 december 2016 een laptop gekocht

Moonen op 6-10-2017 - Gekocht: Lenovo yoga 500
18 december 2016 een laptop gekocht deze bleek niet te functioneren contact gezocht maar ze adviseerde mij rechtstreeks met Lenovo te schakelen (fabrikant laptop) 3 reparaties verder en bijna een jaar verder nog altijd geen functionerende laptop Electrocorner komt niet met een oplossing en laat mij als klant aan mijn lot over met inmiddels een verouderd niet werkend model!

 
 
 
 

Electrocorner verkoopt tweedehands refurbished laptops

Rene op 25-3-2017 - Gekocht: HP Pavilion 14 laptop
Electrocorner verkoopt tweedehands, refurbished laptops. Echter, nérgens in het bestelproces werd dat duidelijk - het bleek pas toen ik de laptop thuis kreeg in de begeleidende brief. Ik heb niets tegen refurbished maar wel iets tegen bedrijven die stiekem tweedehands spullen verkopen zonder dat erbij te vermelden.

 
 
 
 

Overzichtelijk en duidelijke webwinkel met mooie prijzen

Yvonne op 23-1-2017
Overzichtelijk en duidelijke webwinkel met mooie prijzen!
Ik kreeg mijn bestelde laptop de volgende dag thuis geleverd en ben er erg tevreden over.

 
 
 
 

Bij Electrocorner koop je geen nieuwe pc's

Eden Renders op 3-8-2016
Bij Electrocorner koop je geen nieuwe pc's, maar reeds gebruikte. Dit is niet vermeld op de webpaginas van de producten zelf. Enkel onderaan op de algemene pagina van electrocorner.be vind je een link naar wat is HPrenew. Met deze minuscule verwijzing dekken ze zich in.

Eens je het product ontvangt is het wel duidelijk. De verpakking verwijst naar HPrenew en er zit een brief bij over HPrenew. Dus, eens je het ontvangt is het duidelijk dat het tweedehands materiaal is, maar niet als je het bestelt. Wat mij betreft is dit opzettelijke misleiding. Ik heb geen probleem met de verkoop van tweedehandsmateriaal, maar laat niet uitschijnen dat het nieuw is.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie