Gomundo ervaringen en reviews

GoMundo Vliegvakanties is een initiatief van diverse reisorganisaties die hun krachten hebben gebundeld en brengt sindsdien, met succes, hun kennis en ervaring in de praktijk onder de naam GoMundo. Afgelopen jaren hebben meer dan 100.000 mensen met GoMundo Vliegvakanties hun droomvakantie waargemaakt, met aantrekkelijke reizen naar onder andere warme Zuid-Amerikaanse en Europese zonbestemmingen en is GoMundo Vliegvakanties een bekende naam geworden voor de op internet surfende zomer- en winterzonaanbidders.

Ons motto is niet voor niets: Waarom meer betalen, als het voordeliger kan? Bij ons dus geen gratis ipods, senseo?s of telefoontjes maar simpelweg de laagst mogelijk prijs. Met het geld dat u bespaart kunt u tenminste kopen wat u echt wilt?.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Gomundo is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 2 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Gomundo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 2 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Gomundo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Gomundo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Gomundo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Gomundo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Waardeloze service en communicatie

Serge op 27-11-2016 - Ordernummer: G-44054 - Gekocht: Citytrip Venetie
Waardeloze service en communicatie. Geen antwoord op vragen, reisbescheiden tot op heden nog niet ontvangen. Dit terwijl de belofte is dat ze minimaal twee weken op voorhand worden verstuurd. Bovendien is het veel goedkoper om rechtstreeks te boeken. Eerste en tevens laatste ervaring met deze reisorganisatie!

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie