Hudson Reed ervaringen en reviews

Hudson Reed maakt kwalitatief zeer hoogstaande badkamerartikelen, zoals badkamerdouches, douchepanelen, badkamerkranen, handdoekradiatoren en badkameraccessoires. Wij bieden 60% online korting en extra korting op grote bestellingen.

Het bieden van kwaliteitsproducten tegen uiterst concurrerende prijzen is de katalysator geweest voor Hudson Reed als een van de vooraanstaande en snelst groeiende leveranciers van kranen, douches en handdoekradiatoren. Snelle en gratis bezorging voor alle producten, zonder beperkingen. Daarnaast geven we 10 jaar fabrieksgarantie op onze producten.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Hudson Reed is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 3 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Hudson Reed

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Hudson Reed en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Hudson Reed betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Hudson Reed betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 3 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Wij hebben een wastafelkraan van Hudson Reed

Rien op 26-1-2017
Wij hebben een wastafelkraan van Hudson Reed die ruim binnen de garantietermijn is gaan lekken en waarbij ook het chroom is gaan roesten en bladderen. Volgens Hudson Reed valt lekken niet onder de garantie. Roest en bladderen valt er wel onder mits goed onder houden. Ja u raadt het al , na besturing van de foto kan Hudson Reed zeggen dat de oorzaak slecht onderhoud is. Dit terwijl wij zeer zuinig op onze spullen zijn en de kraan na gebruik wordt schoongemaakt en gedroogd! Zoals Hudson Reed dus adverteert met 10 jaar garantie, blijkt dus niets waard te zijn want men wringt zich in allerlei bochten om niets aan het probleem te hoeven doen.

Een nieuw product van Hudson Reed ziet er prachtig uit maar in werkelijkheid is het Chinese rommel waarbij als het er op aankomt men de klant met een kluitje het riet instuurt. Ik ben er net als vele anderen ingestonken maar zoals blijkt goedkoop is duurkoop. U bent dus gewaarschuwd

Reactie Hudson Reed:
Dank u voor uw email betreffende uw order met referentienummer 4134121. Wij hebben dit foto's voorgelegd bij ons technische dienst en helaas hebben zij bevestigd dat dit komt door het niet goed te onderhouden kraan. De kraan die u dient te bestellen is BC309

Mijn reactie:
Ja na de reviews te hebben gelezen over Hudson Reed had ik wel verwacht dat ik een dergelijk antwoord zou ontvangen. Op een dergelijke manier kun je natuurlijk altijd onder je garantieverplichtingen uitkomen. Ik vind dit werkelijk echt schandalig en zal mij voegen in de rij van klachten over Hudson Reed. Onbegrijpelijk dat Hudson Reed zich voor een relatief laag bedrag in allerlei bochten wringt om hier onderuit te komen en zich hiermee zichzelf een slechte naam verzorgt.

Als consument heb je zo altijd het nakijken maar nogmaals ook ik ga mijn best doen om dit op een optimale wijze onder de aandacht te brengen.

Reactie Hudson Reed :
Dank u voor uw email betreffende uw order met referentienummer 4134121. Wij hebben de beoordeling gezien maar als u ook begrijpt dat de kraan niet goed is onderhouden dan zal er zeker geen miscommunicatie zijn,
Helaas na het laten van de reviews zijn wij nog steeds op dezelfde besluit dat dit niet onder garantie valt. Graag u beoordeling aan te passen dat het geen garantie is omdat u het niet goed heeft onderhouden. Wij zullen graag helpen als het niet gaat om een probleem dat komt door niet goed te onderhouden.

Mijn reactie:
Het blijft onbegrijpelijk dat Hudson Reed zo reageert en zich hiermee de zoveelste slechte recensie aanmeet. Wij hebben inmiddels een ander merk kraan gekocht.

Reactie Hudson Reed:
Naam van het schoonmaakmiddel middel graag?

Mijn reactie: Driehoek Groene Zeep.

Reactie Hudson Reed:
Helaas is dit ook niet op natuurlijk basis en kunnen wij niks voor u doen. Als u verder nog vragen heeft, laat het ons dan weten.

Mijn antwoord:
Natuurlijk ik begrijp het, ieder middel zou verkeerd zijn geweest. Alles wat wij anders dan dit product zouden hebben gebruikt zou natuurlijk ook niet goed zijn geweest voor de kraan.

Dit is echter wel een middel dat wordt geadviseerd door sanitair deskundigen behalve dus door Hudson Reed die zijn klanten blijkbaar niet serieus neemt en ten koste van alles zijn gelijk wil halen. Het moet dan wel een zeer zwak product zijn dat dit zelfs niet tegen de door ons gebruikte groene zeep bestand is. Een kraan die niet tegen een milde zeep bestand is, die hoeven wij niet meer te hebben.

Wij zullen onze bevindingen en correspondentie met Hudson Reed toevoegen aan de eerdere recensie en anderen mogen hier hun conclusie uit trekken. Veel succes met uw bedrijf.

 
 
 
 

Niet tevreden Na aansluiting lekt de bodyjets contact...

Nick op 14-8-2014 - Ordernummer: ?????????
Niet tevreden! Na aansluiting lekt de bodyjets, contact opgenomen met HR, na 6 maanden mailen met elkaar krijgen we geen garantie, want het lekken zou ontstaan zijn door hoge kalkwaarde in ons water.

Vervolg: binnen 3 maanden is kapot gegaan bodyjet afgebroken na stellen pin voor 38 graden stop eruit gesprongen. Na toch heel voorzichtig een bodyjet te willen stellen afgebroken. Toen heb ik de aanvoer naar de bodyjets afgesloten, geen lekkage meer. Nu een jaar later weer lekkage uit paneel en komt er alleen nog koud water uit. Het paneel kan weggegooid worden.

 
 
 
 

Veel aanbod maar de kwaliteit is rampzalig. Niet...

WJ Reinders op 9-2-2011
Veel aanbod, maar de kwaliteit is rampzalig. Niet kopen hier want men geeft geen geld terug. Alleen nieuwe kranen 9en die wil je niet.)

 
 
 
 
Advertentie