Informatique ervaringen en reviews

Informatique is opgericht in 1995 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, notebooks, componenten, netwerkapparatuur, randapparatuur, digitale fotografie, dvd en games uit voorraad. In onze winkels, telefonische verkoop en via email staat een gemotiveerd team van medewerkers voor u klaar met een passend advies. Om en nabij de beide winkels is voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeft u telefonisch of via deze website besteld, dan kunt u bij onze afhaalbalie naast de winkel snel en efficiŽnt uw bestelling ophalen.

Bij Informatique komt u door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan onze helpdeskmedewerkers 6 dagen per week telefonisch voor u klaar.


Adresgegevens

Website www.informatique.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Berkel en Rodenrijs
 

Keurmerk

Informatique is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Informatique is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Informatique is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 10 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Informatique

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Informatique en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Informatique betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Informatique betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 10 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Bij aankomst van een artikel bleek deze al geopend geweest

Rogier op 17-3-2018 - Ordernummer: 4523787540
Helaas moet ook ik bekennen dat Informatique slechte service levert. Bij aankomst van een besteld artikel, bleek deze al geopend geweest te zijn en er zat schade op. Kan gebeuren natuurlijk... ook ik heb wel eens iets van een webshop retour gestuurd. Het antwoord was echter dat dat niet kon en zijn niet bereid tot het zoeken naar een passende oplossing. En zoals ik wel vaker over ze lees: voor hun 10 anderen.

 
 
 
 

1 dag na aankoop een toetsenbord teruggebracht

Anoniem op 14-11-2017 - Ordernummer: 3370503 - Gekocht: Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop
1 dag na aankoop een toetsenbord teruggebracht, personeel neemt product mee naar een achterkamer om het te beoordelen, komt terug en constateert dat er krasjes op de hoogglans van het numerieke toetsenbord zijn gekomen.

Daarop besluit Informatique een fee van 15% van het aankoopbedrag in rekening te brengen. Een slechte manier van service verlenen aan je klant die het product na 1 dag terug brengt. Service is het terug betalen van het aankoopbedrag aan de klant, vervolgens het product weer te koop zetten en je winstmarge op dit item minderen. Zo heb je twee tevreden klanten. Slecht dit.

 
 
 
 

In december 2014 een HP M251nw gekocht

Pieter op 3-1-2017 - Ordernummer: 2751657
In december 2014 bij Informatique een HP M251nw kleuren Laserjet besteld. Sinds enige tijd geeft deze printer strepen op de pagina's tijdens het printen. Eerst dachten we aan de toner cartridges. Gisteren zagen we dat er een beschadiging zit in een aandrukrol van de fuser eenheid. Deze zou volgens opgave 100.000 pagina's mee moeten gaan. Er zijn nu nog geen 10.000 pagina's mee geprint.

Destijds is deze printer aangeschaft voor de eenmanszaak van mijn vrouw. Nu beroept Informatique zich erop dat er dan andere garantievoorwaarden van toepassing zijn. Nooit eerder iets over te horen gekregen trouwens. Zowel HP als Informatique laten ons nu vallen als een baksteen.
Nu maar besloten om bij een andere leverancier een printer te kopen van een ander merk.

Lessons learned: Koop nooit meer iets bij Informatique, koop nooit meer iets van HP, Kijk goed naar de verkoopvoorwaarden en bij twijfel vraag schriftelijke toelichting. Soms is het beter iets als particulier aan te schaffen.

 
 
 
 

Daar een nieuwe epson printer gekocht die bleek...

Ontevreden klant op 2-8-2012
Daar een nieuwe epson printer gekocht die bleek defect.
Service is om te huilen, Epson blijkt nooit om te ruilen maar te repareren, na 2 weken lag de printer nog bij Informatique en moet ooit een keer naar Epson. Informatique neemt arrogante houding aan en doet niets voor (ex)vaste klant.

 
 
 
 

Vandaag 3 prima geprijsde Logitech HD webcams C510...

Ger Bakker op 22-7-2011
Vandaag 3 prima geprijsde Logitech HD webcams C510 gekocht. De afwikkeling per mail is werkelijk subliem. Eerst een mail met tips voor ophalen van het bestelde om niet te lang te hoeven wachten, mocht het druk zijn. Daarna een orderontvangstbevestiging en tot slot een orderbevestiging ontvangen om aan te geven dat het spul klaarstaat om op te halen. Mijn complimenten.

 
 
 
 

Snelle en correcte levering. Alleen jammer dat product...

P.m. op 15-4-2011
Snelle en correcte levering. Alleen jammer dat product op voorraad stond, maar omdat ik 2 stuks bestelde werd de order toch niet uitgeleverd. Misschien ook op de website vermelden hoeveel producten exact op voorraad zijn?

Maar telefonisch werd het snel opgelost en het artikel vervangen door een product dat wel op voorraad was. Dus dat werkte erg snel en netjes!

 
 
 
 

internet site is wel duidelijk verwoord maar best...

bobby masters op 18-5-2010
internet site is wel duidelijk verwoord maar best een zooitje door mekaar om het even plat te formuleren en de service vindt ik echt slecht

 
 
 
 

Op woensdag twee artikelen besteld op donderdag worden...

M. Maes op 5-11-2008
Op woensdag twee artikelen besteld, op donderdag worden ze al gebracht! Dat is nog eens snel.

 
 
 
 

Ik snap niet waar de goede reacties vandaan...

Peter op 13-10-2008
Ik snap niet waar de goede reacties vandaan komen, want ik heb ronduit slechte ervaringen met Informatique. Het enige wat ze doen is de garanties van de fabrikanten van de onderdelen doorschuiven naar de klant. Is die garantie verlopen, dan is het over en uit bij Informatique. Zelf voegen ze niets toe aan de garantie van de fabrikant. Verder bleek dat ze bij de bouw van mijn systeem maar de helft van het geheugen ook daadwerkelijk hadden ingebouwd. Toetsenborden waar ik al 5 keer in 3 jaar mee terug ben geweest. De laatste keer mocht ik het zelf uitzoeken, omdat de garantietermijn was verlopen. Mijn business met Informatique is voorbij. Ik ga naar een andere leverancier zoeken. Ik heb in de loop der jaren toch behoorlijk wat geld uitgegeven bij Informatique maar ben er de laatste maanden finaal op afgeknapt. Ik voel me niet als klant behandeld, dus adieu dan maar! Kom dus ook echt nooit meer terug.

 
 
 
 

Uitermate goede afhandeling van mijn order LCD tv...

Bas op 25-2-2008
Uitermate goede afhandeling van mijn order (LCD tv). Werd goed op de hoogte gehouden en de levering was ook nog eens snel, binnen 2 dagen! Top winkel wat mij betreft.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie