Plustoys ervaringen en reviews

Bij PlusToys vind je een groot assortiment speelgoed tegen scherpere prijzen. Bovendien geven wij je altijd een complete artikelomschrijving door gedetailleerde specificaties. Constant verbeteren wij ons aanbod en service voor de klant door mee te bewegen met de markt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het fundament onder PlusToys.nl. Dat betekent voor ons dat we investeren in een fijnmazig, wereldwijd netwerk van vertrouwde grote Ún kleine speelgoedleveranciers. Onze specialisatie daarbij: duurzaam houten speelgoed, uitsluitend met CE keurmerk.


Adresgegevens

Website www.plustoys.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŰ, Duitsland
Afhalen mogelijk
in Wijk en Aalburg
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Plustoys is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 20 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Plustoys

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Plustoys en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Plustoys betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Plustoys betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 20 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik kocht via Bol.com een speelgoed keukentje

Anoniem op 24-12-2018 - Ordernummer: bestelling 208195073 - Gekocht: Keukentje Wonderworld
Ik kocht via Bol.com een speelgoed keukentje bij hen maar kreeg een verkeerd model geleverd. Het duurde een week (en verschillende mails en fotos van mijn kant) voordat ze de fout inzien en toegeven. Als reactie krijg ik dat ik het mag retourneren en dat ik dan mijn geld terugbetaald krijg. Voor een fout van hun kant, vind ik dat slechte service.

 
 
 
 

Producten besteld, per abuis 1 artikel te veel

Baaldervan! op 14-12-2018
Producten besteld, per abuis 1 artikel te veel. Wilde dit terug sturen, nergens een formulier online te zien dat ik in kan vullen om te retourneren. Gebeld met klantenservice. Er moet een retour label worden gekocht, anders kun je het NIET retourneren. Dit stond echter nÚrgens vermeld bij de aankoop. Ook niet bij het kopje retourneren. Klacht over ingediend, mijnheer gaf toe dat het niet goed op de site staat en dat ze dit moeten aanpassen. Ondanks deze ingediende klacht moet het artikel toch betaald retour worden gezonden, slecht! Geen koop meer voor mij hier, al worden producten hier misschien iets goedkoper aangeboden.

 
 
 
 

In 10 jaar tijd nog nooit zoiets meegemaakt

Anoniem op 26-11-2018 - Ordernummer: 4953790960 bol.com - Gekocht: KidKraft Uptown Espresso
Waardeloze webwinkel. In 10 jaar tijd nog nooit zoiets meegemaakt. Ze leveren het verkeerde artikel. Vervolgens laten ze je 3x thuis de hele dag wachten, zonder dat er achteraf ook maar iets effectief geregeld blijkt te zijn. Ze laten je meermaals 24h of langer op een antwoord wachten om je vervolgens wat langer aan het lijntje te houden. We zijn 1 maand verder, en vrees dat ik mijn 200 euro kwijt ben.

 
 
 
 

Product defect geleverd, daarna slechte service

Anoniem op 26-4-2018 - Ordernummer: 16337994 - Gekocht: Houten poppenwagen
Product defect geleverd, daarna slechte service met omruilen. Telefonisch meerdere keren toegezegd te versturen maar uiteindelijk pas na 10 dagen nieuw product en dat was te laat voor de verjaardag.

 
 
 
 

Waarom ik zo tevreden ben met mijn aankoop

helma verhoef op 22-2-2018 - Ordernummer: #16328803 - Gekocht: Boomgaard Haba
Waarom ik zo tevreden ben met mijn aankoop bij Plustoys komt doordat de website overzichtelijk is, kwaliteit prijsverhouding uitstekend, grandioze wijze kun je de bestelling volgen je krijgt meteen bericht echt goed. En dan komt je bestelling dan is die zo goed verpakt . Ik vind het top en ben blij dat ik mijn artikel bij hen heb besteld.

 
 
 
 

Wij hadden een houten winkeltje besteld

Peeters op 22-1-2018
Wij hadden een houten winkeltje besteld dat binnen de 2 werkdagen ging geleverd zijn, uiteindelijk 6 dagen op moeten wachten. In tussentijd hen proberen te bereiken, maar ze wisten zelf niet waar het probleem lag, wat er fout kon gegaan zijn. Hun advies: geduldig wachten en anders zelf het transportbedrijf bellen.

Bij ontvangst bleek de verpakking beschadigd te zijn en bij het openen bleek ook het winkeltje zelf beschadigd te zijn: gebarsten hout, stukken afgebroken. Uiteraard contact opgenomen en gevraagd hoe ik het winkeltje kon terugsturen, maar daar wisten ze zelf ook geen antwoord op onze retourservice vanuit BelgiŰ staat nog niet op punt mevrouw. Ok, zet dat dan op jullie website aub? Wij kopen hier niets meer en raden het ook niet aan bij vrienden of familie.

 
 
 
 

Belofte vandaag besteld, volgende dag in huis?

Anoniem op 9-1-2018 - Ordernummer: 16322918
Belofte vandaag besteld, volgende dag in huis? Mooi niet! 7 dagen geleden bestelling geplaatst. Na 2 dagen vraag van hen wat ik precies besteld had, want hun eigen systeem was niet specifiek genoeg. Na 3 dagen, 1 van de 4 items geleverd. Meerdere malen klantendienst gecontacteerd, na 7 dagen geen enkele reactie. Kortom, klantendienst onbereikbaar al beloven ze antwoord binnen de 12 uur. MMijn advies: zoek jezelf een andere speelgoedwinkel, dat bespaart je heel wat gedoe!

 
 
 
 

Ze kwamen pas na 1 week de foute levering ophalen

alma-indra dusoir op 19-12-2017 - Ordernummer: 16316054
Na een verkeerde levering te hebben ontvangen, kwamen ze pas na 1 week de foute levering terug ophalen, en 2 weken na datum wachten we nog steeds op ons pakje. Aan de telefoon iedereen vriendelijk, maar weinig oplossingen en via mail wordt er gezwegen vanaf het moment je spreekt over je geld terug krijgen. Ik bestel hier nooit meer!

 
 
 
 

De bestelde kinderkoffiemachine in goede orde ontvangen

Bert Krol op 18-12-2017 - Ordernummer: 16317470 - Gekocht: Le Toy Koffiemachine
De bestelde kinderkoffiemachine Le Toy Van in goede orde, goed verpakt en snel ontvangen. Bericht ontvangen van het naleveren van de Janod Magneten Boederij die tijdelijk niet in voorraad was. Ik kreeg hierbij de keuze van naleveren of de order annuleren, omdat het product niet op voorraad was. Ik koos voor de eerste optie.

 
 
 
 

Perfecte snelle levering en keurig verpakt

Anoniem op 22-11-2017 - Ordernummer: #16304253
Perfecte snelle levering en keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden!

 
 
 
 

Vanwege slechte recensies was ik nogal huiverig

Anoniem op 10-10-2017 - Ordernummer: 16298700 - Gekocht: Kapla bouwstenen
Vanwege slechte recensies was ik nogal huiverig om bij Plus Toys.nl te bestellen. Vanwege de gunstige prijs toch mijn bestelling gedaan. De volgende dag Kapla bouwstenen in huis, keurig verpakt.k ben zeer tevreden

 
 
 
 

Volgende dag in huis

Maaike Vd Bosch op 20-7-2017 - Ordernummer: 16287618 - Gekocht: Nijntje midi box
Volgende dag in huis goed verpakt en goedkoop!

 
 
 
 

Zeer nette internetwinkel. Prima bezorgservice

Esther op 31-5-2017 - Gekocht: Zazu Sam
Zeer nette internetwinkel. Prima bezorgservice en zeer goede klantenservice. Ik was benieuwd waar mijn pakket was en werd meteen geholpen. Het pakket is in goede orde aangekomen naar juiste informatie. Na een week ging het lampje knipperen, hierover heb ik een mailtje gestuurd en de volgende dag had ik gelijk een nieuwe in huis. Dat noem ik nog eens service!

 
 
 
 

Vanwege slechte recensies op deze site wilde ik achteraf betalen

Anoniem op 30-5-2017 - Ordernummer: 16280334 - Gekocht: Plantoys garage
Vanwege slechte recensies op deze site wilde ik pas achteraf betalen. Zelfs bij achteraf betalen werd het pakket de volgende dag geleverd! Stevig ingepakt in een extra doos. Ik ben dus hartstikke tevreden.

 
 
 
 

Leuk bakfietsje voor mijn zoontje gekocht

Anoniem op 5-5-2017 - Ordernummer: 16278021
Leuk bakfietsje voor mijn zoontje gekocht, deze werd niet geleverd, hiervoor 2 keer moeten bellen dan uiteindelijk te horen krijgen dat het toch allemaal niet doorgaat.

Service aan de telefoon is echt onder de maat, 1e keer een jongeman aan de telefoon die zou het allemaal gaat regelen dat het product verstuurd zou gaan worden, de 2e keer een dame aan de telefoon die snapte het systeem niet, ze vond het ook allemaal erg grappig, zeer onprofessioneel! Denk dat zij nog een goede opleiding moet gaan doen of andere iets anders moet gaan zoeken.
En als afsluiting, mevrouw: ik ben al 30 minuten pauze dus ik ga nu mijn broodje opeten. U kunt verder mailen.

Dus een bestelling gedaan op 29 april (zou dinsdag 2 mei afgeleverd worden en vandaag (vrijdag 5 mei) krijg je te horen dat hetgeen je hebt besteld toch niet gaat komen.
Lekker dan heb je denk je een leuk cadeautje voor je zoon te hebben gekocht. Een absolute afrader om hier iets te kopen!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie