Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 308 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 308 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Bij retournering zijn de kosten voor de koper

Karelsen op 13-9-2017 - Ordernummer: 912791 - Gekocht: Accu boormachine Makita
Het is denk ik eerlijker om van te voren te zeggen dat bij retournering van een artikel de kosten voor de koper zijn. De koper betaald 6,95 aan het vervoersbedrijf en u betaalt slechts 2,95, wat de koper uiteindelijk ook betaald. Dus bij retour sturen betaalt de koper 2,95 en daarna 6,95 Als ik dat had geweten had ik niets bij u besteld.

 
 
 
 

Niet tevreden, bestelde 2 opladers voor Samsung

verluyten gudy op 4-9-2017
Niet tevreden, bestelde 2 opladers voor Samsung smartphone, uiteindelijk bleek er maar 1 te werken, lange levertijd (2 weken)

Reactie

Subtel.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Beste, Bedankt voor uw waardering. Het spijt ons dat een oplader het niet doet. Wij verzoeken u dat door te geven aan de klantenservice er kan meteen een nieuwe oplader worden nagestuurd.

 
 
 
 

Bestelling goed en snel ontvangen

Jaap Postma op 29-8-2017
Bestelling goed en snel ontvangen. Prima prijs kwaliteits verhouding

 
 
 
 

Mijn bestelling kwam later aan dan ik had gewild

A. Van der Loo op 22-8-2017
Op de site is niet erg duidelijk hoe je correcties kunt aanbrengen in het bezorgadres. Ik had een foutje gemaakt in het huisnummer maar kon dat op geen enkele wijze snel corrigeren waardoor mijn bestelling later aankwam dan ik had gewild.

Reactie

Subtel.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Beste, Bedankt voor deze review. Het beste en snelste is als u in zo'n geval contact opneemt met de klantenservice.

 
 
 
 

Had niet gelezen dat er 2-5 dagen levertijd was

Anoniem op 22-8-2017 - Ordernummer: Bestelling SBE100703
Nadat ik de batterij besteld had duurde het na mijn inziens lang voor deze geleverd werd. Had echter niet gelezen dat er 2-5 dagen levertijd was. Na contact via E-mail werd ik gerust gesteld. De dag erna gewoon geleverd. Prima service.

 
 
 
 

Maken waar wat ze zeggen

Eric op 1-8-2017
Maken waar wat ze zeggen. Alles keurig verpakt, op tijd geleverd. Een aanrader!!

 
 
 
 

Een groot aanbod met fatsoenlijke prijzen

Anoniem op 17-7-2017 - Ordernummer: SNL986932 - Gekocht: Accu Packard Bell
Een groot aanbod met fatsoenlijke prijzen. Een snelle en correcte levering zoals aangegeven op de bestelling in 2 dagen. Bovendien een prima garantie regeling op het geleverde. Welk bedrijf kan dit nog beter? Met GLS lagere verzendkosten. Subtel is uitstekend.

Reactie

Subtel.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Bedankt voor uw waardering. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

 
 
 
 

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteits verhouding

T. Rozema op 17-7-2017
Snelle levering en een goede prijs/kwaliteits verhouding.

 
 
 
 

Ik vond dat het heel lang duurde voor ik mijn bestelling kreeg

Anoniem op 13-7-2017 - Ordernummer: sbe978702
Ik vond dat het heel lang duurde voor ik mijn bestelling gekregen heb.

 
 
 
 

Alles correct verlopen. Levering 5 dagen na bestelling

Loyen op 27-6-2017
Alles correct verlopen. Levering 5 dagen na bestelling, dit zou korter mogen.

 
 
 
 

Goede betrouwbare winkel die moeilijk verkrijgbare items kan leveren

Sylvia van der Does op 9-6-2017 - Ordernummer: SNL961055
Goede betrouwbare winkel die moeilijk verkrijgbare items kan leveren.

 
 
 
 

Snelle levering en ook nog eens goedkoper

Harry op 30-5-2017 - Ordernummer: Subtel - Gekocht: Adapter Sony camera
Snelle levering en ook nog eens goedkoper dan waar dan ook.

 
 
 
 

Door mijn eigen fout had ik een verkeerde accu besteld

Tevreden klant op 26-5-2017
Door mijn eigen fout had ik een verkeerde accu besteld. deze kon ik terugsturen en kreeg mijn geld meteen terug!

 
 
 
 

Je via de site snel de juiste artikelen vinden

Christian op 18-5-2017
Allereerst kan je via de site snel en makkelijk de juiste vervang artikelen vinden voor je toestel. De bestelling is heel eenvoudig en snel af te handelen, zonder moeilijke schermen te moeten overlopen. Verscheidene betaalmogelijkheden waarbij je voor sommige een extra korting krijgt. De Communicatie over de bestelling en de betaling afhandeling is duidelijk en correct. Er word duidelijk gecommuniceerd over de verder stappen in het lever proces. De levering gebeurde snel en correct, goed verpakt en geadresseerd.

Het product zelf voldeed aan al de vereiste die ik had vooropgesteld, en was dan ook zeker zijn geld waard. Ik heb hier zeker een goede zaak gedaan op gebied van prijs en kwaliteit. Indien je een vervang product zoek is het zeker een aanrader

Reactie

Subtel.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze winkel en service en bedanken u voor de tijd en moeite die u genomen heeft om uw ervaring te delen.

 
 
 
 

Duidelijk prijsverschil. Geleverd na 1 week

Luc Schoonjans op 26-4-2017 - Ordernummer: SBE930932
Duidelijk prijsverschil. Geleverd na 1 week. Tevreden over product.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie