Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 282 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 282 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door anoniem op 9-2-2017
Ordernummer: 1431595 - Gekocht: Tablet hoes
De levering is naar wens verlopen en het artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Shipman op 22-1-2017
Eerste bestelling geplaatst en zeer tevreden. Items op website zijn duidelijk omschreven, betaling met VISA, correcte levering, en snelle respons per email bij eventuele vraag. Geleverd product prima kwaliteit.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Luc Schelfaut op 18-1-2017
Ordernummer: SBE 872279
Duidelijke product omschrijving stipte levering goede kwaliteit van de producten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door philips danny op 18-1-2017
Perfecte ervaring, een beetje lange levertijd (ongeveer 1 week) maar zending komt dan ook uit Berlijn.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Linda op 11-1-2017
Batterij gekocht. Werkt prima. Prijs/kwaliteit OK. Geen service na aankoop nodig gehad. Kan me daar dus niet over uitspreken. Werd een paar dagen later geleverd dan voorzien. Ik kon niet betalen met maestro, wel met VISA.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 4-1-2017
Ordernummer: SBE864535 - Gekocht: Knoopbatterij CR1632
Levering liet wat op zich wachten. Contact met Subtel met vraag levering ok.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Jozef op 25-12-2016
Ordernummer: SBE858227 - Gekocht: Accu Packard Bell TJ66
Vervanging van de batterij van mijn laptop Packard Bell TJ66. Subtel was veruit de goedkoopste. Vlotte bestelling en levering na 3 dagen door UPS zoals voorzien. Product prima verpakt en volledig identiek aan de originele batterij. Werkt uitstekend.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Guido op 19-12-2016
Ordernummer: SBE854072
Accu voor laptop besteld. Heel netjes op tijd geleverd. Maar dan! Accu werkt niet, laad niet, doet gewoon niets. Klantendienst een mail gestuurd, het duurt eeuwen voor je een antwoord krijgt, met de smoes dat hun talrijke antwoorden in de spam zitten. Niet dus. Willen ze nu dat ik een kapotte batterij op eigen kosten terugstuur! Voor ze een terugbetaling overwegen. Nooit meer. Ondertussen klacht neergelegd bij de FOD economie, haalt voor mij waarschijnlijk niets uit, maar zal toekomstige klanten van dit soort bedrijven wel weghouden.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Als een artikel defect is hoeft de klant uiteraard niet op te draaien voor de retourkosten. Echter moeten wij wel eerst controleren of het artikel defect is of om andere redenen niet werkt. Daarom waren gegevens van de klant nodig. De communicatie was inderdaad moeilijk omdat van twee mailadressen maar één bleek te werken. Uiteindelijk heeft de klant alle kosten vergoed gekregen omdat hij de gevraagde en belangrijke gegevens kon verstrekken en wij de situatie toch nog goed konden achterhalen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Guido op 14-12-2016
Ordernummer: SBE854072 - Gekocht: Laptop accu
Defecte batteij geleverd, geen klanten service. Vraag al een week om te ruilen, geen reactie, zeer slecht bereikbaar, gewoon geen service!

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Wij hadden wel op alle mails die binnenkwamen gereageerd maar het bleek dat deze klant twee mailadressen had waarvan één niet helemaal betrouwbaar werkte. Uiteindelijk konden wij toch communiceren en heeft de klant het artikel teruggestuurd en alle kosten vergoed gekregen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Carl smulders op 11-12-2016
Gekocht: Datakabel Nikon
Prima service, heb wel lang moeten wachten op levering. Maar deel goede communicatie.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Tim op 5-12-2016
Het pakketje kwam enkele dagen later dan door hen voorspeld, waardoor ik al naar het buitenland vertrokken was. Misschien is dit de fout van Bpost en niet van de winkel.
Kabeltje werkt perfect en zat goed ingepakt.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Wim VC op 5-12-2016
Ordernummer: SBE848420 - Gekocht: Accu HP EliteBook
Zeer tevreden. Eenvoudig om te bestellen en vlotte levering.
Product direct geïnstalleerd en werkt perfect. Levering was zelfs gebeurd voor het verzending van de bevestigingsmail.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Paul Huberland op 28-11-2016
Gekocht: Batterij voor PC
Zeer vlotte bestelling en levering (slechts 2 werkdagen). Enkel het beantwoorden van een mail i.v.m. het geleverde produkt duurde wat lang, maar ik ben ook niet de enige die vragen stelt. Algemene indruk: uitstekend!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Emely P op 22-11-2016
Goede prijs voor goed materiaal! Firma is eerlijk en zeker betrouwbaar. Levering zou wel beter kunnen want na het mailbericht te krijgen dat het order werd verstuurd heeft het nog een 10-tal dagen geduurd vooraleer ik mijn bestelling mocht ontvangen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door eddy op 22-11-2016
Gekocht: Diepgroef lager
Het bestelde correct afgeleverd en in een korte tijd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie