Trendhopper ervaringen en reviews

Trendhopper.nl biedt al jaren een winkel vol ideeŽn op het gebied van wonen, slapen, tienerslapen en accessoires. Met winkels door heel Nederland in een eigentijdse nieuwe look die klaar is voor de toekomst. De webwinkel van Trendhopper is voorzien van een groot assortiment, unieke inricht tools en nog veel meer! De winkelformule telt momenteel 20 vestigingen, waarvan 19 in Nederland en 1 in BelgiŽ.


Adresgegevens

Website www.trendhopper.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Diverse winkels in Nederland
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Trendhopper is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Trendhopper

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Trendhopper en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Trendhopper betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Trendhopper betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 8 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik wilde een groene bank en deze hadden ze nergens

Marli Boullart op 12-3-2019
Ik wilde een groene bank en deze hadden ze nergens. Nou had ik eindelijk een super leuke groen stof gevonden bij de trendhopper! Meteen een bank besteld. 2 maanden later zou ik de sleutel krijgen, maar 1 maand later werd ik al gebeld dat mijn bank binnen was. Het was geen probleem dat ik pas over 1 maand de bank wilde laten bezorgen. Een afspraak gemaakt en ze kwamen netjes op die dag de bank brengen. Wel iets later dan gepland, maar wel super goede service. Netjes alles in elkaar gezet en alle rotzooi meegenomen.

En de bank, die is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Super mooie en comfortabel. Zit erg stevig, maar ligt ook erg lekker. Ik ben echt heel blij. Ondanks dat ik net nadat ik de bank had besteld de reviews over trendhopper had gelezen. Dit maakte me nogal bang, maar is reuze meegevallen. Het gaat over Trendhopper in Eindhoven trouwens.

 
 
 
 

In december hebben wij een eettafel besteld

Gertie Fijten op 30-4-2018 - Gekocht: Otta eettafel
In december 2017 hebben wij bij Trendhopper een eettafel besteld. Levering zou in week 13 plaatsvinden. In week 13 hebben wij zelf maar eens contact opgenomen met Trendhopper. De levering zou pas plaatsvinden in week 16/17.

Tot onze vreugde was de tafel idd in week 17 binnen. Bij levering bleek dat de levering foutief was. Het onderstel paste niet bij het tafelblad! Heel frustrerend allemaal!
Je wacht 17 weken en dan blijkt de levering ook nog niet te kloppen. Onvoorstelbaar. Wij kopen nooit meer bij Trendhopper. Wij hebben de bestelling uiteindelijk geannuleerd.

 
 
 
 

Bijzettafels gekocht voor actieprijs 329 euro

P Zopfi op 7-12-2017
Bijzettafels gekocht voor actieprijs 329 euro. Komen bij Looiershuys daar staat dezelfde set voor vaste prijs van 250 euro. Trendhopper gemaild verkoopster vond dat het niet dezelfde set kon zijn en hadden we ons huiswerk maar beter moeten doen. Wat een arrogantie, Trendhopper wij niet meer!

 
 
 
 

6 eetkamerstoelen besteld, op tijd geleverd

Hanna op 2-12-2017
Nee, niet tevreden! 6 eetkamerstoelen besteld, op tijd geleverd. Maar razendsnelle wieltjes, waar wij niet tevreden over zijn, ze rijden zo onder ons vandaan. Gebeld, bezocht, we komen niet verder dan een internetadres voor nieuwe wielen. Klacht ingediend, ook daar vangen we bot: de wieltjes zijn zo snel door onze vloer (massief hout), er is echter nooit over een vloer gesproken. We mogen zelf nieuwe wielen kopen, zij zijn wel bereid om er 1 voor ons af te halen zodat we de goede kopen, kost echter 25 euro. Droevige oplossing, slechte service, laatste keer Trendhopper en over Vesta denken we ook niet meer positief!

 
 
 
 

Wij hadden een bank en hocker besteld

Anoniem op 26-6-2017 - Ordernummer: 248046
Wij hadden een bank en hocker besteld in januari 2017 bij Trendhopper Groningen. Het is nu bijna juli en nog hebben we niet de producten die zijn afgesproken. Het gaat waarschijnlijk nog maanden duren. De bank werd geleverd in een verkeerd kleur en met een verkeerde kleur bies. De hocker werd geleverd met een verkeerde kleur bies.

Er zou een spoedlevering worden aangevraagd voor vervangen. Dit bleek helemaal geen spoedlevering, want we moesten wederom 12 weken wachten. Vorige week werden de vervangingen geleverd. Ook dit keer was het mis: de hocker werd met een verkeerde kleur bies geleverd. We beginnen weer opnieuw.

Ook de constructie op gebied van klantenservice is bedroevend. Je koopt een product bij Trendhopper, maar de klantenservice hebben ze uitbesteed aan Vesta. Maar Vesta geeft de schuld weer aan de leverancier. Als je met de klacht toch weer bij hen aanklopt (met hen hebben we immers het koopcontract) zeggen ze letterlijk: wij gaan hier helemaal niets mee doen hoor, u moet bij Vesta wezen. Vesta zegt: oh wat vervelend, maar het is de schuld van de leverancier hoor. Het is het voordeel van een wat goedkopere bank niet waard

 
 
 
 

Ik ben behoorlijk klaar met Trendhopper

Judith op 6-6-2017
Ik ben behoorlijk klaar met Trendhopper. Op 19 januari 2017 een tafel gekocht met een betonnen blad. Toen de tafel geleverd werd zat er een lelijke beschadiging op en was het blad lichtelijk krom. Er werd mij een nieuwe tafel beloofd. In maart is er na veel aandringen een nieuw tafelblad geleverd. Toen het blad uit de doos werd gehaald, bleek deze enorm krom.

Over de jongens die de tafel brachten ben ik zeer te spreken. Zij gaven ook aan dat dit niet acceptabel was. Na enig mailverkeer (alweer...!) werd een nieuw tafelblad besteld. Deze werd niet geleverd, want deze was ook krom. Vervolgens gemaild waarbij 50% korting werd toegezegd. De volgende dag werd dit teruggedraaid en werd er 50% korting op het blad gegeven. Scheelt even?130,- en was niet de afspraak. Na een boos telefoontje is er toegezegd dat ik 50% op het blad kreeg en een nieuw recht blad binnen twee weken. Nu zijn we 5 weken verder en krijg ik weer mailtjes dat het wachten is op.

 
 
 
 

Ik ben zeer ontevreden over de service van...

Charissa op 11-11-2015
Ik ben zeer ontevreden over de service van Trendhopper. Ten eerst werd mijn bestelling niet volledig geleverd en ten tweede duurde het 9 maanden voordat mijn bank compleet was. Tegen die tijd was hij al verkleurd, hoewel ik een leren bank had besteld. Erg slechte service en klantonvriendelijkheid personeel. Na 15 maanden heb ik nog steeds niet de bank zoals ik deze besteld was!

 
 
 
 

In de winkel in Venlo een driezits bank...

Anoniem op 3-7-2013 - Ordernummer: 01222114
In de winkel in Venlo een driezits bank gekocht en netjes aanbetaald. De initiŽle levertermijn die mondeling was toegezegd zou 8-10 weken zijn maar uiteindelijk is dat 12 weken geworden. De 12e week netjes afgeleverd maar toen bleek het een tweezits te zijn. Telefonisch werd ons vermeld dat er een nieuwe bank zou worden besteld en dat we zolang gebruik konden maken van de geleverde bank. Bij enige weerstand van onze kant werd er direct verwezen naar de voorwaarden om ons de mond te snoeren.

Echter na het aandachtig lezen van de voorwaarden blijkt dat je niet akkoord hoeft te gaan met nog zo'n lange levertijd en dat je een termijn kunt stellen van maximaal 1 maand. Dat hebben wij ook als zodanig gecommuniceerd omdat nogmaals 12 weken levertijd voor ons echt niet acceptabel is.

Alsof tegen dovemans oren gesproken zet Trendhopper Venlo de bestelling door en lijkt het nu uit te lopen op een juridisch geschil. We wachten nu op het vestrijken van de termijn en verzenden dan een formele in gebreke stelling en gaan een ontbinding van de koop eisen.

Ondanks dat de producten mijn inziens best ok zijn (gelet op de prijs vs kwaliteit) ben ik erg teleurgesteld in de manier van communiceren en de uiterst starre houding van Trendhopper Venlo. Ik begrijp dat het crisis is en dat elke verkoop telt maar dreigen met voorwaarden waarin je eigen ongelijk wordt aangehaald gaat er bij mij niet in. Daarmee is het ook een principe kwestie geworden en kijk ik uit naar de juridische afwikkeling ook al zal mij dat een paar euro kosten. Mijn advies op basis van slechts ťťn ervaring is dan ook om deze zaak en met name de franchise onderneming in Venlo te mijden.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie