Ulla Popken ervaringen en reviews

Ulla Popken, mode die bij je past! Hiervoor staat Ulla Popken al meer dan 20 jaar. Trendy mode voor grote maten. Bijna iedereen kent de sportieve tot elegante mode van Ulla Popken. Ulla Popken biedt zijn klanten veel variatie, een altijd flatterende look, een comfortabele pasvorm en een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Alle maten voor ťťn aantrekkelijke prijs.


Adresgegevens

Website www.ullapopken.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Diverse winkels in Nederland
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Ulla Popken is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 3 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Ulla Popken

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Ulla Popken en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Ulla Popken betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Ulla Popken betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 3 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik wilde graag meerdere pantys kopen

Fleur op 25-9-2018
Ik heb vooraf naar de winkel gebeld over het gebruik van een kortingsbon voor pantys, toen ik in de winkel aan kwam leek de medewerkster hier niks van te begrijpen al zei zij van wel. Ik wilde graag meerdere pantys kopen maar ik wou wel zeker weten dat zij goed zaten, vooral omwille van de prijs (40,00-50,00 voor 4 pantys). De medewerkster zei dat ik ze niet kon passen maar zij zou wel even inschatten welke maat ik nodig had.

Ondertussen was er een oudere dame (zeer hoge leeftijd) die om het toilet vroeg aan haar. Met veel gezucht en gesteun heeft zij deze mevrouw geholpen maar zij zei wel Nou mevrouw, ik ben eigenlijk deze dame even aan het helpen. Toen zij terug kwam van het toilet aanwijzen voor deze mevrouw, vertelde zij aan mij hoe storend het gedrag van oude mensen kan zijn en dat het haar moeite kost om te blijven glimlachen bij zo iemand. Heel apart.

Na 5 seconden in het pashokje te staan vroeg de verkoopster die mij kennelijk gevolgd was al of het goed zat (hoezo opdringerige verkoopster?!?). Toen ik de panty aan had bleek ik toch een maat groter nodig te hebben, ik paste deze echt niet. Ik heb de panty ontzettend netjes opgevouwen en er was verder geen schade oid van het passen ontstaan. Uiteindelijk hadden we vier anderen in de juiste maat uitgezocht. Bij het betalen gaf ik aan deze vier pantys te willen kopen. De verkoopster zei echter dat ik diegene die zij mij had aangeraden maar die niet juist zat, ook moest kopen. Toen ik zei dat ik dit niet wou omdat hij niet paste werd zij onvriendelijk. Na hier even over gediscussieerd te hebben zei zij op een zeer onvriendelijke toon Nou, over welke kortingsbon had je het? waarna ik deze tevoorschijn toverde. Ik heb uiteindelijk de panty niet hoeven kopen (gelukkig) maar ik vind alsnog de manier waarop zij omging met mij als haar klant buitengewoon vervelend. Je gaat daar weg met een gevoel alsof je iets heel vervelends hebt gedaan, wat mijn inziens, niet het geval was.

 
 
 
 

Ik ben best tevreden over Ulla Popken alleen...

HŁlya Keskin op 7-8-2012
Ik ben best tevreden over Ulla Popken, alleen vind ik het jammer dat ze niet op het internetsite onder een bepaald product geen review's hebben van de mensen die er ervaringen mee hebben.

 
 
 
 

Ik ben al jaren vaste klant op de...

Connysteenbergen op 7-5-2010
Ik ben al jaren vaste klant op de site van ulla en in de winkel in Zaandam. Wordt altijd perfect geholpen zonder opdringerigheid en met een goed advies. op internet altijd alles keurig op tijd bezorgt, en als het niet goed is altijd weer zonder problemen teruggebracht. Ik ben dik tevreden en hoop dat ze nog jaren mogen bestaan. TOPPIE!!!!

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie