Carcomm Carkit Qtek 9000
7

Carcomm Carkit Qtek 9000

Geen prijzen bekend

Wil je de Carcomm Carkit Qtek 9000 kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Deze professionele Hands Free DSP Carkit is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor PDAs. De high performance DSP processor draagt zorg voor de best mogelijke echo cancelling, ruis onderdrukking en een full duplex gesprek. De main unit heeft een ge´ntegreerd hoog rendement laad systeem, welke de PDA laadt en zorgt voor de stroomtoevoer naar de ENAV Bluetooth GPS Receivers. Ge´ntegreerd in de main... De EAN code van dit product is 8000491000901 en de fabrikantcode (sku) is CAR961031. Deze telefoon accessoires heeft o.a. de volgende specificaties: een compatibele producten van HTC Universal\nQtek 9000\ni-mate JasJar\nT-Mobile MDA Pro\nO2 XDA Exec\nOrange SPV M5000\nVodafone VPA IV .

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Carcomm Carkit Qtek 9000 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Carcomm telefoon accessoires op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
CAR961031
EAN-code
8000491000901
Technische details
Compatibele producten
HTC Universal, Qtek 9000, i-mate JasJar, T-Mobile MDA Pro, O2 XDA Exec, Orange SPV M5000, Vodafone VPA IV

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Carcomm Carkit Qtek 9000

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van gsm accessoires vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Carkit Qtek 9000 van Carcomm? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de Carkit Qtek 9000 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.