14 maart 2009

Besparen op bellen met de vaste telefoon

KPN is van oudsher dé telefoonprovider van Nederland. Als voormalig staatsbedrijf hebben ze nu nog steeds een goede positie in de geliberaliseerde telefoniemarkt. Maar naast KPN zijn er nog tientallen andere telefoonproviders! Deze kunnen minstens zo goed en vaak veel goedkoper uw telefoongesprekken regelen.

Tussen al deze providers zitten grote bedrijven en echte prijsvechters. Deze `nieuwe` providers zijn allemaal door de OPTA gecontroleerd. Zonder goedkeuring van de OPTA is toetreding op de Nederlandse markt niet mogelijk. De betrouwbaarheid en kwaliteit is daarom dik in orde.

Goedkoper bellen? overstappen loont vaak

Bijna al de nieuwkomers concurreren scherp op de tarieven en daar kunt u van profiteren. Ze kunnen zo goedkoop zijn, omdat ze grootschalig telefoonminuten inkopen en de massakorting die ze hiervoor krijgen, doorrekenen in de tarieven. Bovendien geven ze vaak geen miljoenen uit aan zeer dure reclamecampagnes. Hierdoor zult u vele providers niet kennen van naam. Maar onbekend wil zeker niet zeggen onbetrouwbaar of onvoordelig. In de telefoniemarkt is het zeker zo dat de liberalisering tot kostenbesparing voor u kan leiden.

Prijsvergelijk vergelijkt diverse aanbieders van goedkoop bellen via de vaste telefoon. Oriënteer u goed en vraag gratis informatie aan.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
PetsplaceScore 6GofunScore 9MegagadgetsScore 7
Advertentie