11 februari 2010

Google Nexus One in Nederland te koop

Vanaf nu is de nieuwe Google Nexus One te verkrijgen in Nederland. Deze telefoon is exclusief te bestellen bij Belsimpel.

Eerste echte Google telefoon

De Nexus One is de eerste telefoon die door Google zelf is uitgegeven. Het toestel profiteert van de professionele kwaliteit van HTC en de vertrouwde kracht van de software van Google. De Nexus One maakt gebruik van de het nieuwste 2.1 Android besturingssysteem, dat door vele zeer goed gewaardeerd wordt. Dankzij dit besturingssysteem van Google kun je gemakkelijk gebruik kunnen maken van o.a. Google Search, Gmail, Google Talk, YouTube, Picasa en andere applicaties.

Supersnel internet

De internetfunctie van deze telefoon wordt ondersteund door UMTS, HSDPA en Wifi, hierdoor kun je nu nog gemakkelijker en sneller e-mailen en internetten. Daarnaast heeft deze telefoon een ingebouwde gps-ontvanger, waardoor je met hulp van Google Maps overal de weg kunt vinden.

De Google Nexus One is te verkrijgen in combinatie met een Vodafone Bel+SMS+Web 275 2 jaar abonnement en een bijbetaling van slechts 240 euro.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
SpartooScore 7TravelbagsScore 9CombiwebshopScore 2
Advertentie