28 augustus 2012

T-mobile introduceert onbeperkt bellen en internet

T-Mobile lanceert Onbeperkt Alles: naast onbeperkt internet nu ook onbeperkt bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. Hiermee kunnen klanten met een Smart-abonnement niet alleen onbeperkt internetten, maar voortaan ook onbeperkt bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. 

De nieuwe bundel is vooral geschikt voor de veelbellers (>500 min per maand) die regelmatig over hun belbundel heen gaan. De nieuwe voordeelbundel kost 20,- per maand en is vanaf 3 september 2012 beschikbaar in de winkel en in de webshop van T-Mobile.

De voordelen van de nieuwe bundel:

  • Onbeperkt Alles: internetten, bellen en sms’en bij Smart-abonnementen
  • Altijd en overal alles kunnen delen
  • Voor een vast bedrag per maand dus geen onverwachte kosten
  • Voorinschrijving start vanaf vandaag

De nieuwe bundel is een antwoord op vraag uit de markt. T-Mobile ziet dat steeds meer klanten altijd en overal met elkaar in contact willen zijn en daarvoor mobiel internet gebruiken op hun smartphone of tablet. Daarnaast maakt een groot deel van de klanten ook nog steeds veel gebruik van bellen en sms-en. Hiermee kunnen klanten zorgeloos van hun smartphone gebruik maken, zonder verrassingen achteraf.

De Onbeperkt Bel & SMS Voordeelbundel is beschikbaar bij de nieuwste generatie Smart Start, Smart Plus en iSmart abonnementen.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
Pink BlueScore 7MatrabikeScore 7BrinicScore 6
Advertentie