Philips DCR5012
6

Philips DCR5012

Geen prijzen bekend

Wil je de Philips DCR5012 kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Benut alle mogelijkheden van uw HD ready Flat TV met haarscherpe beelden die DVD-kwaliteit overtreffen en elke beschikbare pixel benutten. De EAN code van dit product is 8712581411787 en de fabrikantcode (sku) is DCR5012/03. Deze tv ontvanger heeft o.a. de volgende specificaties: een aantal tuners van 1 en een afmetingen (bxdxh) van 360 x 220 x 55 mm. De gemiddelde Prijsvergelijk score van dit product is een 6,0 met als belangrijkste voordeel: snelle opstarttijd geschikt voor hd en vod, en nadeel: epg werkt traag hoog energieverbruik in standby.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Philips DCR5012 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Philips tv ontvanger op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
DCR5012/03, DCR5012UPC
EAN-code
8712581411787
Video
Personal Video Recorder (PVR) meegeleverd
Signaal bron
Cable,Ethernet (RJ-45)
Volledige HD
Formaat digitaal signaal
DVB
Soort tuner
Digital
Beeldverhouding
16:9,4:3
Harde schijf
Ingebouwde hard drive
Aansluitingen
Aantal HDMI-poorten
1
USB 2.0 poort(en)
1
USB 3.0 poort(en)
0
S-Video uit
0
Composiet video-uitgang
0
Aantal SCART-poorten
1
Netwerk
Ethernet LAN-verbinding
WLAN-verbinding
Aansluitingen
Componentuitgang video (YPbPr/YCbCr)
0
Digitale audio, coaxuitgang
1
Digitale audio, optische uitgang
1
Aantal RF-poorten
1
Audio (L,R) out
1

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Philips DCR5012

Consumentenbond
Philips DCR5012, een standaard decoder

De Philips DCR5012 is een standaard decoder die niet erg veel indruk maakt. De mogelijkheden zijn beperkt, zo is het niet mogelijk om programma`s op te nemen op een harde schijf. Ook het koppelen van de tv-ontvanger aan een thuisnetwerk is niet mogelijk. De EPG (Elektronische Programma Gids) werkt erg langzaam, en het energieverbuik in standby modus is hoog. Daartegenover staat dat de Philips DCR5012 snel opstart en geschikt is voor HD-signaal en VoD (Video on Demand).

Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 6 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van digitale tv ontvangers vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de DCR5012 van Philips? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Faq

Bij DCR5012/03 staat steeds UPC bij. Maar is deze digitale kabel ontvanger ook geschikt voor Glasvezel DVB-C ontvangst van Glashart? - door Manuel Kessels.
Beantwoord vraag

Faq

ik heb digitale tv van Scarlet maar mijn Philips tv van 2008 heeft geen licentie hiervoor waardoor ik slechts Nederland 1,2 en 3 kan ontvangen. Scarlet kan mij niet verder adviseren. mijn vraag is of deze box een oplossing zou kunnen zijn? - door hertha callender.
Beantwoord vraag