Vakantiewoningen

Vergelijk aanbieders van vakantiehuizen

 • Naar de shop

  Luieren in de zon, watersporten beoefenen in de vele meren en rivieren of wandelen door adembenemende landschappen. Vind uw ideale vakantiewoning en reserveer online.

  bezoek Belvilla.nl
 • Naar de shop

  WayToStay biedt compleet ingerichte appartementen aan. Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod, in de populairste steden van Europa. Voor korte stedentrips, zakenreizen of vakanties.

  bezoek WaytoStay
 • Naar de shop

  Vakantiewoningen op de mooiste plaatsen in Europa en Amerika. Een miljoen vakantiegangers maken jaarlijks gebruik van één van de ruim 25.000 Interhome bungalows en vakantiehuizen.

  bezoek Interhome
 • Naar de shop

  Doe meer voor minder! Ruim 4.000 prijzen verlaagd. Jonge Gezinnen Korting en Vroegboekvoordeel. Spectaculaire events voor kinderen en jongeren. Boek snel bij Center Parcs vanaf 49,- per persoon.

  bezoek Centerparcs
 • Naar de shop

  Wimdu biedt reizigers meer dan 50.000 accommodaties aan in ruim 150 steden. Ben je op zoek naar een appartement of vakantieverblijf? Bij Wimdu huur je rechstreeks van particulieren of eigenaren zonder tussenkomst van dure reisorganisaties.

  bezoek Wimdu
 • Naar de shop

  Weg van de massa en vertoeven in het èchte ritme van het land. Vakanties voor mensen die niet in de massa willen opgaan. Overzichtelijkheid en duidelijkheid is het devies van Eliza was here.

  bezoek ElizawasHere
 • Naar de shop

  Meer dan 1500 persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in heel Europa! Bungalows, chalets, watermolens, villa's, kastelen en boerderijtjes. Voor 2 tot 40 personen.

  bezoek Happy Home
 • Naar de shop

  Meer dan 350 résidences en hotels, 49.000 appartementen en vakantiehuizen en 200 bestemmingen aan zee, in de bergen of in steden. Met locaties in Frankrijk, Spanje, Italië, Marokko en Tunesië.

  bezoek PV-Holidays
 • Naar de shop

  Ruim 500 gîtes, karakteristieke huizen en kasteeltjes in voor Nederlanders traditionele vakantiegebieden als Alpen, Ardèche, Ardennen, Atlantische kust, Auvergne en Bourgondië.

  bezoek France Individuelle
 • Naar de shop

  Verhuur van vakantiewoningen in heel Europa. Het aanbod van ruim 18000 woningen is via de website eenvoudig vindbaar gemaakt in maarliefst 9 talen. Online boeken tegen gunstige prijzen.

  bezoek Bungalow.net
 • Naar de shop

  Verhuur van gezellige vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. Meer dan driehonderd kwalitatief hoogwaardige zeecottages, landhuizen en andere gezellige vakantiehuizen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland.

  bezoek Aanzee.com
"Antwoord op onderstaande beoordeling: gebeld door manager contact center. klacht is netjes opgepakt... " Ervaring met Suntip door Nvd.
"Via suntip een vakantie geboekt. deze werd ondergebracht bij tui. per abuis een verkeerde kamer gese..." Ervaring met Suntip door Nvd.
"Waardeloze service en communicatie. geen antwoord op vragen, reisbescheiden tot op heden nog niet ontvangen.... " Ervaring met Gomundo door Serge.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op vakanties acties.

Advertentie