17 oktober 2010

Lastminute naar de Winterzon

Wil je lekker weg, maar dan liever geen sneeuw. Boek dan nu een lastminute winterzonvakantie bij Sunweb. Want voor nog geen 300 euro kan jij al goedkoop naar de winterzon.

Veel mensen zitten nu al met hun gedachte bij de zomervakantie. Maar waarom zou je  niet al wat eerder een vakantie naar de zon boeken. Sunweb heeft deze lastminutes in Egypte, Spanje en Portugal maar ook in het wat minder bekende Gambia heeft Sunweb een mooie locatie voor jou beschikbaar.

Over Sunweb vakanties

Sunweb Vakanties is de grootste online touroperator in Nederland op het gebied van zon-, auto- en wintersportvakanties en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen.

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
SpartooScore 7TrampolinewinkelScore 8FreshlabelzScore 6
Advertentie