25 oktober 2010

Wintersport aanbiedingen van Sunweb

De geheel vernieuwde Wintersport-site van Sunweb staat online en het uitgebreide aanbod is nu boekbaar! De beste wintersport aanbiedingen al vanaf 39,- per persoon.
 
Veel mensen zijn al weer bezig met hun wintersportvakantie. En een wintersportvakantie inclusief skipas is bij Sunweb al vanaf  39,- euro per peresoon te boeken! Bestemmingen in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Andorra.

Over Sunweb vakanties

Sunweb Vakanties is de grootste online touroperator in Nederland op het gebied van zon-, auto- en wintersportvakanties en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen.

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
5cc.nlScore 10NiceBeauty.comScore 9Body-suppliesScore 4
Advertentie