15 november 2011

Bescherming tegen juridische kosten

In Nederland monden meningsverschillen steeds vaker uit in een juridisch conflict. Een burenruzie, een foutgeplaatste keuken of zelfs een gedwongen ontslag… als je er onderling niet uitkomt, is vaak juridische hulp nodig. Met een gemiddeld uurtarief van 250,- euro loopt dat snel in de papieren. Zelfs bij een standaardgeschil moet u al rekenen op 2.000,- euro of meer aan kosten. Met een rechtsbijstandverzekering van ARAG ben je verzekerd van deskundige hulp van professionele juridische specialisten, zonder dat je voor hoge kosten komt te staan.

Zelf bepalen wat je verzekert

Wat juridische problemen extra vervelend maakt, is dat je ze meestal niet ziet aankomen. Met een rechtsbijstandverzekering van ARAG voorkom je in ieder geval onverwachte kosten. En ben je nu al vanaf 6,- euro per maand verzekerd van deskundige juridische hulp. Je bepaalt bovendien helemaal zelf wat je verzekert dankzij de handige modules van ARAG. Je hebt de keuze uit rechtsbijstand op het gebied van verkeer, consumentengeschillen en/of inkomen.

Eenmaal verzekerd bij ARAG mag je het hele jaar door rekenen op hulp van professionele juridische specialisten en je kunt bovendien onbeperkt vragen stellen aan de juridische helpdesk.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
MegekkoScore 5ZooplusScore 9VoordeligwitgoedScore 9
Advertentie