3 februari 2010

De autoverzekering van Centraal Beheer

Altijd vrijheid met de Autoverzekering. Of u nu op vakantie gaat of gewoon boodschappen doet, een auto geeft u mobiliteit. Als een van de grootste autoverzekeraars van Nederland weten wij dat dit belangrijk voor u is. Een goede Autoverzekering die u voorziet van gemak en kwaliteit is dan ook belangrijk.

De BeterBewust Autoverzekering

De effecten van het autorijden op het milieu beperken en daardoor ook nog een lage premie? Dat kan met onze BeterBewust Autoverzekering. Hoe werkt dat dan? Bij een verzekerde schade wordt uw auto verplicht gerepareerd bij één van onze schadeherstellers. Zij repareren uw auto indien mogelijk met gebruikte originele onderdelen. Deze onderdelen zijn nooit ouder dan de auto zelf. Als deze niet beschikbaar zijn, wordt er gerepareerd met nieuwe originele onderdelen.

De gebruikte onderdelen betreffen alleen plaatwerk zoals deuren, bumpers en spiegels en nooit motorische onderdelen. Door deze manier van werken, kunnen wij u een lagere premie aanbieden en helpt u mee aan een schoner milieu. En bovendien bent u verzekerd van goede kwaliteit en krijgt u vier jaar FOCWA-garantie op de reparatie.

Goedkoop door hergebruik

De BeterBewust Autoverzekering is goedkoop en draagt bij aan een beter milieu, omdat wij bij schade originele onderdelen hergebruiken. Dit geldt niet voor de motorische onderdelen. Zo draagt u bij aan een beter milieu en betaalt u een lage premie. Bereken nú uw premie online! Sluit direct bij Centraal Beheer Achmea en ontvang een digitale fotolijst cadeau.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
SpartooScore 7TrampolinewinkelScore 8FreshlabelzScore 6
Advertentie