Inventum HW400
6

Inventum HW400

Laagste prijs €53,95 bij Megekko

Wat biedt de HW400 van Inventum en waar kun je deze het goedkoopst kopen? Alle informatie over dit apparaat vind je hier. Het verwarmingselement van deze koker is in de koker weggewerkt, er is dus geen risico van kalkafzetting. Je ziet direct hoeveel water er in de HW400 zit, door de ingebouwde indicator van het waternivo. Voordat je van je vers bereidde heetwater gaat genieten loopt het eerst nog door het filter in deze waterkoker. lees verder >

Technische details van de Inventum HW400

De watertank in deze koker is 1.2 liter. Een kleine koker is ca. 0,5 liter, de grootste zijn wel 2 of 3 liter. De HW400 heeft een vermogen van 2200 watt, waarmee deze koker snel water kookt. Ook de kleur van een koker is natuurlijk belangrijk: deze koker is Black,Stainless steel van kleur.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...
Trendnet tv-hw400 montagekit
Bezorgen
€3,95
Totaal
€57,90
Afhalen
53,95
Trendnet tv-hw400 wandhouder
Bezorgen
gratis
Totaal
€55,99
Afhalen
55,99
Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
EAN-code
8712876103656
Technische details
Capaciteit watertank
1.2 l
Vermogen
2200 W
Waterniveau-indicator
Concealed heating element
Voet met draaihoek van 360 graden
Filteren
Indicatie
Indicatielampje
Kleur
Kleur van het product
Black, Stainless steel

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Inventum HW400

Beoordeling 7 sterren
Beoordeling door Teus Nijssen op 21-10-2012

Deze water koker aangeschaft en direct in gebruik genomen. Als eerste is hij opvallend van model het is wennen. Lange jaren gebruikt een zogenaamde fluitketel, op gas heeft voor en nadeel. Wat te denken van condens als het water kokend is, maakte dan gebruik van de wasem kap. Gevolg geluid op de vroege morgen door de afzuiger veroorzaakt ook niet prettig. Afzuiger motor aan, is vermogen parr met hard of zacht aan, en verlichting op de hand op geteld beviel uiteindelijk ook niet.

Overweging, wat dan na al die jaren naar de Marskramer in mijn woonplaats, verkoopprijs was aanlokkelijk. dus gekocht. Schoon maken volgens fabrieks gegevens gedaan nu maar eens proberen,vullen en nu aan de wand contactdoos hangen in schakelen dm van wip schakelaar. Opmerkelijk is op enig moment het geluid voor het moment van koken, in de morgen stil in je keuken, echt storend. Houd op als de thermostaat de voeding van het element verbreekt, ineens stil in de keuken, radio kan weer zachter rust keert weer terug en het water heet.

Gebruik hem voor kokend warter te verkrijgen, want koffie zetten doe ik nog steeds op gieten kokend water op filter gevuld met koffie. Het probleem is je moet hem steeds weer inschakelen om gloeiend water te verkrijgen lijkt mij dat dit app niet doet wat ik er van had verwacht.
En ik lees ook dat hij geen ketel steen afzetting krijgt, lijkt mij stug, of haalt hij niet het kookpunt? Het is wennen gekocht is gekocht de praktijk valt, voor een ieder anders uit denk ik.

Algemeen
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 7 op een schaal van 1 tot 10. Je kunt deze waterkoker kopen vanaf €53,95. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van waterkokers vergelijken

Inventum HW508
v.a. €26,89
Inventum HW517
v.a. €26,50
Inventum HW312
v.a. €17,95
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de HW400 van Inventum? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de HW400 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.