Morgon henry fessy
5

Morgon henry fessy

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de Morgon henry fessy en koop het voor de laagste prijs. Van Morgons wijn zegt men heel treffend "Le fruit d'un Beaujolais, le charme d'un Bourgogne". In vergelijking met de andere Crus bevat de grond van Morgon veel zand en veel grind. Men omschrijft de heel aparte bodem wel als roche pourrie, ofwel vergane rots. Hierdoor krijgt de wijn enkele speciale karakteristieken die je bij geen andere Beaujolais terugvindt. Morgon heeft in zijn geur, smaak en afdronk... De beste prijzen van deze rode wijn en andere wijn aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Morgon henry fessy te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Rode wijn op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Morgon henry fessy

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Morgon henry fessy? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.