Paul jaboulet crozes hermitage rouge les jalets
7

Paul jaboulet crozes hermitage rouge les jalets

Geen prijzen bekend

Wil je de Paul jaboulet crozes hermitage rouge, les jalets kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Paul Jaboulet Aîné, opgericht in 1834 door de oudste (Aîné) zoon van wijnbouwer Antoine Jaboulet, ontwikkelde zich tot een monument van de wijnbouw in de Rhônestreek. Nadat de Zwitserse familie Frey het in 2006 overnam kreeg het een nieuwe impuls, dankzij investeringen in wijngaarden, behuizing en wijnmaakfaciliteiten. Jaboulet heeft eigen wijngaarden op de beroemde Hermitage-heuvel, in Crozes-Hermitage,... Prijzen en specificaties van deze rode wijn en andere wijnen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Paul jaboulet crozes hermitage rouge, les jalets te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Rode wijn op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Paul jaboulet crozes hermitage rouge les jalets

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van wijnen vergelijken

Hugel pinot noir
v.a. €13,75
Alta vista atemporal
v.a. €16,50
Torres de casta rosado
v.a. €8,15
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Paul jaboulet crozes hermitage rouge les jalets? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.