Adsl vergelijken
Online internetXs4allKpn InternetTele2UPCTelfort internetVodafoneZiggoAdsl Winkel
  Keuze uit de beste providers en aanbiedingen, tegen de laagste maandelijkse kosten. Vul je postcode in en vind de beste aanbiedingen op Prijsvergelijk. Ook voor acties en speciale aanbiedingen of een combinatie van bellen en internet in één pakket.  
postcode  huisnummer

Adsl internet? Vergelijk Adsl providers bij Prijsvergelijk

 • Naar de shop

  (tip) Stel zelf je internet, TV en bellen abonnement samen

  Met T-Mobile Thuis kun je zelf je ideale abonnement samenstellen. Wil je een maandje HBO of FOX Sports Eredivisie kijken? Of nog sneller internet uitproberen? Geen probleem.

  bezoek T-Mobile Thuis
 • Naar de shop

  (tip) Nu ook FiberFast, supersnel internetten tot 30mb/s

  Online biedt een breed scala aan internet-, televisie- en telefoondiensten. Zoek je een supersnel Adsl? Stel je eigen combinatiepakket samen met internet, telefonie en televisie.

  bezoek Online.nl  ervaringen met Online.nl
 • Naar de shop

  Breedbandwinkel.nl biedt een helder vergelijk tussen alle Adsl- en kabel abonnementen en is daarmee reseller van de 13 grootste internetproviders. Regelmatig exclusieve acties zoals gratis Apple iPods.

  bezoek Breedbandwinkel
 • Naar de shop

  Nieuw! Supersnel Adsl tot 50mb van Telfort. De producten en diensten zijn praktisch, slim en altijd waar voor uw geld. Telfort Internet, goedkoper, dus leuker.

  bezoek Telfort Internet
 • Naar de shop

  Op zoek naar kabel internet van Ziggo? Vergelijk alle internetproviders en vind de beste aanbiedingen. Ziggo is aanbieder van televisie, breedbandinternet en telefonie en biedt supersnelle alles-in-één abonnementen.

  bezoek Ziggo  ervaringen met Ziggo
 • Naar de shop

  XS4all is al jaren de nummer 1 keuze van de consumentbond onder de Internet Providers. Een uitstekend product met vergelijkbare ondersteuning. Nu tijdelijk gratis monteur aan huis die alles installeert.

  bezoek Xs4all
 • Naar de shop

  Voordelig internetten, e-mailen en bellen voor dagelijks gebruik. Met InternetPlusBellen van KPN heb je slechts één aanbieder en kun je naast internetten ook voordelig bellen.

  bezoek KPN  ervaringen met KPN
 • Naar de shop

  Bij Tele2 kan je kiezen uit Internet Light, Internet Basis, Internet Extra of glasvezel. Bij internet via glasvezel kan je bovendien net zo snel bestanden versturen als bestanden binnenhalen.

  bezoek Tele2 Thuis  ervaringen met Tele2 Thuis
"Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen. bedrijf telefonisch niet bereikbaar al staat er... " Ervaring met MyTrendyPhone door Rob.
"Online.nl zijn op een malafide manier zijn producten aan het verkopen. bij het afsluiten van het contract... " Ervaring met Online.nl door Everwijn.
"Alles aan online is prima. de tv ontvangst is prima. het beeld is zelfs goed! wel moet je even bellen... " Ervaring met Online.nl door Sebastiaan.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

Advertentie