Vergelijk autoverzekering
  De prijsverschillen van autoverzekeringen kunnen soms oplopen tot wel tientallen euro's per maand. Het is daarom zinvol om goed te vergelijken voordat je een autoverzekering afsluit, waarbij je tevens dient te letten op de dekking van je verzekering en de voorwaarden. Tip: Geld verdienen door het aanbevelen van de Netpolis autoverzekering
 
 

Goedkoopste Autoverzekeringen vergelijken

 • Naar de shop

  (tip) Tot 40% voordeel met de auto verzekering van Centraal Beheer

  Auto rijden is al duur genoeg. Daarom heeft Centraal Beheer een autoverzekering waarbij je zelf het eigen risico en de aanvullende dekkingen bepaalt met een aanschafwaarderegeling van maar liefst drie jaar.

  bezoek Centraal Beheer
 • Naar de shop

  (tip) Vergelijk alle autopremies en bespaar tot 50% op je autoverzekering

  Online verzekeren tegen aantrekkelijke voorwaarden: tot 80% noclaim korting, regiokorting, weinig rijden bonus en uitstekende polisvoorwaarden. Vergelijk alle autoverzekeringen: besparing tot 50% mogelijk.

  bezoek Netpolis  ervaringen met Netpolis
 • Naar de shop

  Je autoverzekering online regelen is flexibel en voordelig bij FBTO. Je regelt alles zelf online, waardoor de premie extra laag is. Geen jaarcontract en je kunt direct afsluiten wijzigen of opzeggen.

  bezoek FBTO
 • Naar de shop

  (tip) Geen schade gehad? Ontvang een deel van je premie terug bij Inshared

  Goed verzekerd voor jezelf, maar ook voor je portemonnee. Helemaal als je een verstandige weggebruiker bent. Want daarmee kun je aan het eind van het jaar weer een deel van je premie terugkrijgen.

  bezoek Inshared
 • Naar de shop

  De verzekering van Univé behoort tot de goedkoopste van Nederland. Een zeer lage WA-premie en mogelijkheden uit te breiden met bijvoorbeeld pechhulp. De no-claimkorting bij schadevrij rijden kan oplopen tot maar liefst 75%

  bezoek Univé
 • Naar de shop

  Met de Autoverzekering van Nationale-Nederlanden ben je verzekerd van een uitgebreide dekking tegen een goede prijs. Bij schade kun je bij je schademanager terecht voor een snelle en vakkundige afwikkeling.

  bezoek Nationale Nederlanden
 • Naar de shop

  Bij Ditzo sluit je direct online je verzekeringen af. Het afsluiten van een verzekering is zo geregeld. Ditzo is al 3 keer op rij gekozen tot de meest klantgerichte verzekeraar.

  bezoek Ditzo
 • Naar de shop

  (tip) Sluit een verzekering bij Ohra en ontvang tot 25% extra korting

  De Ohra autoverzekeringen bestaan uit acht modules. Zo bepaal je zelf je eigen dekking en je eigen premie. Op basis van gunstige premie nu binnen 10 minuten geregeld.

  bezoek OHRA
 • Naar de shop

  Besparen op je verzekeringen, dat is waar Premievergelijk.nl voor staat. Op veelgebruikte verzekeringen, zoals een zorgverzekering, autoverzekering of een reisverzekering zijn vaak tientallen tot honderden euro's per jaar te besparen.

  bezoek Premievergelijk Autoverzekering
"Jammer dat je geen eigen inlogpagina hebt." Ervaring met Netpolis door Jo.
"Ik heb inmiddels 2 autoverzekeringen gehad bij netpolis. mijn vorige verzekering heb ik na verkoop van... " Ervaring met Netpolis door Annelies.
"Goede snelle klantenservice en een overzichtelijk en snelle site. ik ben heel erg tevreden over hoe... " Ervaring met Ditzo door B hammink.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op verzekeringen acties.

Een autoverzekering vergelijken

Als je je auto wilt verzekeren zijn er talloze verzekeraars met net zoveel verschillende autoverzekeringen en premie verschillen. Het is daarom zinvol om goed te vergelijken voordat je een autoverzekering afsluit. De prijsverschillen kunnen soms oplopen tot tientallen euro's per maand. De premie van een autoverzekering is afhankelijk van een aantal factoren zoals het type auto, het aantal jaren dat je over een rijbewijs beschikt en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Je auto verzekeren op internet of via een tussenpersoon?

Het loont de moeite om je autoverzekering te vergelijken op internet. Internet is uitstekend geschikt om een vergelijk te maken tussen vele aanbieders. Op vergelijkingssites als Prijsvergelijk kun je een goede vergelijking maken en je auto verzekering beoordelen op zowel voorwaarden als premies. Een tussenpersoon zal je deze werkzaamheden vaak uit handen nemen maar je betaalt dan meestal wel een iets hogere premie. In het geval van schade dien je bij internet verzekeraars vaak iets meer zelf te regelen dan bij een tussenpersoon.

Overzicht verzekeringsmaatschappijen

Voor het verzekeren van je auto kun je terecht bij o.a. de volgende maatschappijen: AEGON, Allianz, ANWB, Avéro Achmea, AXA Verzekeringen, Centraal Beheer Achmea, Delta Lloyd, Erasmus, Europeesche, FBTO, Fortis ASR, Generali, Goudse verzekeringen, Hema Verzekeringen, Ineas, Klaverblad, London Verzekeringen, Nationaal Spaarfonds, Nationale Nederlanden, Netpolis, OHRA, Polis Direct, Proteq, Turien & Co, Unigarant, Univé, Verzekeruzelf.nl, Winterthur, ZLM.

Advertentie