Gsm korting
  Je wilt een mobiele telefoon met abonnement kopen, maar eerst prijzen van gsm toestellen en abonnementen vergelijken? Op Prijsvergelijk vergelijk je eenvoudig op prijs of toestel en vind je alle mobiele telefoon aanbiedingen. Geen nieuwe telefoon nodig? Kies dan voor een voordelig Sim-only abonnement. Voor een uitgebreide vergelijking van Gsm abonnementen in combinatie met mobiele telefoons zoek je op één van de opties in het zoekscherm.
 
 

Gratis GSM bij een mobiel abonnement

 • Naar de shop

  (tip) Een nieuw mobieltje of verlenging van contract

  Dé gsm site met zeer scherpe aanbiedingen. Op zoek naar een nieuw mobieltje of verlenging van je huidige contract? Toestellen van alle merken en keuze uit alle providers.

  bezoek Gsmwijzer.nl  ervaringen met Gsmwijzer.nl
 • Naar de shop

  (tip) De nieuwste telefoons met korting

  De beste Vodafone aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk. De beste sim-only acties, de nieuwste telefoons en een fikse korting op uw maandelijkse belkosten.

  bezoek Vodafone  ervaringen met Vodafone
 • Naar de shop

  De Telfort shop: altijd sterk concurrerende aanbiedingen, een ideale prijs/kwaliteit verhouding en het gemak van bestellen in de gebruiksvriendelijke online shop.

  bezoek Telfort  ervaringen met Telfort
 • Naar de shop

  The Phone House is met ruim 1650 winkels de grootste onafhankelijke gsm shop van Europa. Naast de laagste prijsgarantie ook een aantal andere garanties, zoals de inruilgarantie en omruilgarantie.

  bezoek Phonehouse  ervaringen met Phonehouse
 • Naar de shop

  Vanaf nu echt unlimited internet, zowel binnen Nederland maar ook binnen alle lidstaten van de EU! Dat kan met de T-Mobile 'Go Unlimited' bundel, inclusief onbeperkt bellen en sms'en.

  bezoek T-Mobile
 • Naar de shop

  Als marktleider biedt KPN de nieuwste telefoons tegen aantrekkelijke prijzen. Als actie biedt KPN.com alleen online 5 euro per maand korting op alle postpaid abonnementen. Bestellen zonder bezorgkosten.

  bezoek KPN  ervaringen met KPN
 • Naar de shop

  Mobiel.nl is al vele jaren een begrip in Gsm abonnementen en telefoons via internet. De website is onderscheidend door zijn duidelijke doelgroep en voordelige SIM only acties.

  bezoek Mobiel.nl  ervaringen met Mobiel.nl
 • Naar de shop

  Mobiel bellen met Tele2: elke dag gratis belminuten, elke maand de beste aanbiedingen met de beste telefoons en geen aansluitkosten.

  bezoek Tele2  ervaringen met Tele2
"Een bestelling gedaan maar nooit iets ontvangen. daarnaast telefonisch onbereikbaar. naar meerdere mails... " Ervaring met MyTrendyPhone door Thomson.
"Leuke handige site met veel producten en de service geeft je de informatie die je nodig hebt in een... " Ervaring met MyTrendyPhone door Frank.
"Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen. bedrijf telefonisch niet bereikbaar al staat er... " Ervaring met MyTrendyPhone door Rob.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

Advertentie