Goedkope energie vergelijken
VattenfallNL EnergieEssent EnergieEnergieDirectEOnOxxioEngieGreenchoice
  Onafhankelijk vergelijk van alle energie leveranciers en energieprijzen. Door concurrentie op de energiemarkt kunnen de prijzen die je betaalt voor gas en licht soms sterk uiteen lopen. Doe je voordeel door eenvoudig alle energie prijzen te vergelijken en te besparen op je energierekening.  

Goedkope stroom? Vergelijk energie aanbieders

 • Naar de shop

  Vattenfall geeft je een duidelijke korting ten opzichte van je huidige leverancier, zo weet je zeker dat je direct gaat besparen. Overstappen is makkelijk en snel; je vult het overstap formulier in en Vattenfall regelt de rest.

  bezoek Vattenfall  ervaringen met Vattenfall
 • Naar de shop

  (tip) Nooit meer bijbetalen met energie van Essent

  Essent zorgt voor duidelijkheid. Je kunt kiezen voor energieproducten die het beste bij je passen tegen een eerlijke prijs. Daarnaast neem je bij Essent Groene Stroom af voor de prijs van gewone stroom. Regelmatig speciale overstap acties.

  bezoek Essent
 • Naar de shop

  (tip) Kies je eigen pakket wat het beste aansluit bij je energieverbruik

  Oxxio is de slimme energieleverancier van groene stroom en gas. Oxxio is de vierde energieleverancier van Nederland en is één van de grootste energieleveranciers van Europa.

  bezoek Oxxio
 • Naar de shop

  (tip) Betaal minder voor dezelfde energie. Ik zeg doen!

  De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier in de Nederlandse markt. Transparantie, voordeel en service zijn de steekwoorden van onze bedrijfsvisie.

  bezoek NL Energie  ervaringen met NL Energie
 • Naar de shop

  Ontvang direct korting op uw elektriciteit en gas. Bespaar elke maand tot maar liefst 11,2 % op de gemiddelde landelijke elektriciteitsprijs. Korting op al je energie, zowel elektriciteit als gas.

  bezoek Energiedirect.nl
 • Naar de shop

  Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service. Je ontvangt van ons altijd het beste aanbod!

  bezoek Budget Energie
 • Naar de shop

  Greenchoice wekt duurzame energie lokaal op. We adviseren iedereen graag zo goed mogelijk bij het maken van groene keuzes. Want wat ons betreft hoeft verduurzamen niet ingewikkeld of duur te zijn.

  bezoek Greenchoice
 • Naar de shop

  Maak zelf de keuze en bespaar: gas en stroom gegarandeerd 1 jaar lang hetzelfde tarief, duurzaam opgewekte stroom voor een vast tarief of een variabel tarief tegen de scherpste prijs.

  bezoek Engie
TwitterFacebookGoogle+
Populaire shops
VattenfallEssentOxxio
" om de tariefverhoging tgv belastingverhoging te voorkomen, sloot ik afgelopen zomer een nieuw contract... " Ervaring met NL Energie door F.h. de bruijne.
"Afnemer onafgebroken vanaf 1965. kortingen aan nieuwkomers, maar aan trouwe blijver noppes. ja een s..." Ervaring met Nuon door Wit.
"Na bijna een uur bellen naar nuon nog steeds aankondiging blijft u aan de lijn. naast het feit dat nuon... " Ervaring met Nuon door N.j.schuijt.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op energie acties.

Advertentie