simonly aanbiedingen
  Keuze uit de beste sim-only aanbiedingen, al vanaf €3,00 per maand zeer voordelig mobiel bellen. Kies voor één van onderstaande aanbiedingen voor optimaal voordeel en besparing. Maak een keuze voor het aantal belminuten, sms en de gewenste internet bundel. Liever een voordelige telefoon bij een abonnement? Vergelijk dan op gsm met abonnement.
 
 

Vergelijk Sim-only: Goedkoop mobiel bellen

 • Naar de shop

  (tip) Kies voor Simyo: veel belminuten voor een laag maandbedrag!

  Voordelige abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Je zit dus nergens aan vast. Kies het abonnement dat het beste bij je past en profiteer van lage tarieven en het gemak van alles eenvoudig online regelen.

  bezoek Simyo  ervaringen met Simyo
 • Naar de shop

  (tip) Voordeligste keuze: Stel je eigen abonnement samen en betaal nooit teveel

  Heb je al een toestel of bel je erg veel? Dan is Tele2 ideaal voor je. Hiermee bespaar je namelijk flink op je telefoonrekening. Je ontvangt enkel een SIM-kaart met extra voordelige tarieven.

  bezoek Tele2
 • Naar de shop

  (tip) Bellen voor lage kosten en maandelijks opzegbaar

  Bij Ben krijg je geen nieuwe mobiele telefoon maar kun je veel voordeliger bellen en sms'en met het toestel dat je al hebt. Ben biedt namelijk simkaart abonnementen die geldig zijn zolang jij wilt, en opzegbaar wanneer jij wilt.

  bezoek BEN  ervaringen met BEN
 • Naar de shop

  Vanaf nu echt unlimited internet, zowel binnen Nederland maar ook binnen alle lidstaten van de EU! Dat kan met de T-Mobile 'Go Unlimited' bundel, inclusief onbeperkt bellen en sms'en.

  bezoek T-Mobile
 • Naar de shop

  Youfone is de provider die je veel voordeliger laat bellen. In Nederland, maar ook in en naar het buitenland. Youfone is dé nieuwe manier van mobiel bellen. Bellen voor vaste lage tarieven.

  bezoek Youfone  ervaringen met Youfone
 • Naar de shop

  Vooraf voordeel bij hollandsnieuwe. Altijd een laag beltarief, ook buiten je belbundel. We combineren de voordelen van een abonnement en prepaid. De lage prijzen van een abonnement met de controle van prepaid.

  bezoek hollandsnieuwe  ervaringen met hollandsnieuwe
 • Naar de shop

  Simpel is slimmer, duidelijker en goedkoper! Geen ingewikkelde kortingen, geen valse beloftes en geen tijdelijke aanbiedingen maar gewoon duidelijke en goedkope abonnementen met vele vaste voordelen.

  bezoek Simpel  ervaringen met Simpel
 • Naar de shop

  Budget Mobiel is de eerste en enige mobiele aanbieder die écht onbeperkt internet, sms'en en bellen aanbiedt! En dat voor een vast bedrag per maand en dagelijks opzegbaar.

  bezoek Budget Mobiel
 • Naar de shop

  (tip) Waanzinnige kortingen bij KPN

  Als marktleider biedt KPN de beste sim only producten tegen aantrekkelijke prijzen. Als actie biedt KPN.com alleen online de beste korting en het meeste voordeel op je aankopen.

  bezoek KPN  ervaringen met KPN
 • Naar de shop

  De prepaid bundels van Lebara bieden alles wat je nodig hebt om onbezorgd te kunnen bellen in Nederland en Europa. Wij maken het voor migranten makkelijker om in contact te blijven met mensen in hun eigen land.

  bezoek Lebara
 • Naar de shop

  Vanaf november is er een prijsverlaging doorgevoerd op de sim-only tarieven van Telfort. Het meest verkochte mobiele abonnement van het internet is nu nog goedkoper!

  bezoek Telfort
"Een bestelling gedaan maar nooit iets ontvangen. daarnaast telefonisch onbereikbaar. naar meerdere mails... " Ervaring met MyTrendyPhone door Thomson.
"Leuke handige site met veel producten en de service geeft je de informatie die je nodig hebt in een... " Ervaring met MyTrendyPhone door Frank.
"Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen. bedrijf telefonisch niet bereikbaar al staat er... " Ervaring met MyTrendyPhone door Rob.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

De voordelen van een Sim-only abonnement

Je hebt al een gsm telefoon en bent hier nog steeds tevreden over? Dan kun je veel geld besparen door het aanschaffen van een sim-only abonnement. Omdat je geen nieuwe telefoon nodig hebt krijg je bij simonly een flinke korting op de maandelijkse belkosten waardoor je tot wel 90% kunt besparen op je maandelijkse kosten.

Hoe zit dat in elkaar? Providers geven aan gsm shops een korting voor ieder abonnement dat wordt verkocht. Deze korting wordt door de winkels deels aan de klant doorgegeven in de vorm van korting op een mobiele telefoon of zelfs een gratis gsm. Heb je echter geen nieuwe gsm nodig, dan krijg je deze korting berekend over je abonnement. Dat wordt ook wel een sim-only abonnement genoemd. Hiermee bel je erg voordelig, soms al vanaf ?2,50 per maand.

Werkt een simonly abonnement op ieder gsm toestel?

Om gebruik te kunnen maken van een sim only abonnement dient je toestel simlock vrij te zijn. Om dit te controleren kun je contact opnemen met je huidige provider. Het voordelige belabonnement is verkrijgbaar bij vrijwel alle providers zoals Hi, KPN, Orange, T-Mobile, Tele2, Telfort en Vodafone. Er zijn ook enkele minder bekende aanbieders zoals Simpel, Debitel en Simyo. Zij bieden vaak ook aantrekkelijke belbundels met veel voordeel.

Advertentie