Prijzen autohuur
Vergelijk 200 partners en 6.000 kantoren voor goedkope huurauto's bij Prijsvergelijk. In samenwerking met CardelMar bieden we de mogelijkheid om voordelig je huurauto te reserveren. Autoverhuur van CardelMar vind je op vrijwel alle populaire reisbestemmingen. Autohuur tegen scherpe prijzen en optimale service.
Cardelmar

Vergelijk aanbieders van autoverhuur

 • Naar de shop

  (tip) Autoverhuur wereldwijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen

  Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto in meer dan 90 landen wereldwijd. Met in ieder land de beste partners en een brede selectie autotypes bieden met grote beschikbaarheid.

  bezoek Sunny Cars
 • Naar de shop

  All-inclusive aanbod omvat huurauto?s in meer dan 60 landen tegen mega-lage prijzen. Alle kosten van de volledig cascoverzekering tot en met de luchthavenbelastingen zijn inclusief bij uw autohuur.

  bezoek CarDelMar
 • Naar de shop

  Sixt Autoverhuur en Sixt Holiday Cars: een van de grootste autoverhuur bedrijven in Europa. Autoverhuur wereldwijd tegen aantrekkelijke tarieven.

  bezoek Sixt
 • Naar de shop

  Europcar is één van de grootste auto verhuurbedrijven van Nederland. Zo kan je bij Europcar terecht voor het huren of leasen van personenauto's, bestelauto's, verhuisauto's en vrachtauto's.

  bezoek Europcar
 • Naar de shop

  Met bijna 1500 lokaties biedt autoverhuurder Alamo een wereldwijd netwerk van autohuur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt u auto's aan tegen scherpe prijzen en optimale service.

  bezoek Alamo
"Zeer scherpe aanbiedingen, gewoon zelf alles via internet regelen en indien nodig wordt er contact op... " Ervaring met Suntip door Tom.
"Wat een belachelijke service. wij hoorden gisteravond dat een kameraad van onze zoo niet mee ging, ik... " Ervaring met Neckermann Reizen door Sylvia.
"Waardeloze vrij uit informatie leidt tot bedorven en dure vakantie. geboekte hotel in italië, demidoff... " Ervaring met Vrij Uit door Weberic.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op vakanties acties.

Advertentie