Cursus praktijkdiploma secretaresse
6

Cursus praktijkdiploma secretaresse

Geen prijzen bekend

Wil je de Cursus praktijkdiploma secretaresse kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Speciaal voor iedereen die secretaresse wil worden en volledig via afstandsonderwijs alle benodigde vaardigheden wil opdoen, is er de opleiding Praktijkdiploma Secretaresse van de LOI. Na afloop van deze cursus kun je onder meer perfect vergaderingen voorbereiden, agenda?s bijhouden, notuleren en met Excel, Word en PowerPoint omgaan. Kortom: je doet alle vaardigheden op die je nodig hebt om zelfstandig... De goedkoopste deze administratie en andere cursussen koop je bij onderstaande webshops voor de laagste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus praktijkdiploma secretaresse te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Administratie op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus praktijkdiploma secretaresse

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Spoedcursus office
v.a. €252,00
Cursus cateringbedrijf
v.a. €576,00
Beurzen en beleggen
v.a. €225,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus praktijkdiploma secretaresse? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.