Spelling en grammatica
4

Spelling en grammatica

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de Spelling en grammatica en koop het voor de laagste prijs. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is eigenlijk voor iedereen een must. De basisregels van onze taal heeft iedereen geleerd op de basisschool, maar veel van die regels zijn we al snel weer vergeten. En hoe zit het nu precies met die nieuwe spelling? Met het studiepakket Nieuwe Opleiding leer je binnen een half jaar foutloos Nederlands schrijven! Heb je de grammaticaregels al... De laagste prijs van deze taalcursussen en andere cursus producten vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Spelling en grammatica te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Taalcursussen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Spelling en grammatica

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Japans
v.a. €139,00
Vietnamees
v.a. €169,00
Sloveens
v.a. €139,00
Albanees
v.a. €139,00
Urdu
v.a. €169,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Spelling en grammatica? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.