Digitale televisie vergelijken
  Keuze uit de beste digitale tv aanbiedingen, al vanaf €12,50 per maand. Vul je postcode in en vind de beste aanbiedingen op Prijsvergelijk. Ook voor Digitenne en speciale acties en aanbiedingen.  
postcode huisnummer
  

Digitale televisie? Vergelijk digitale TV bij Prijsvergelijk

 • Naar de shop

  (tip) Interactieve TV van KPN: haal de bioscoop in je huis

  Met interactieve televisie haal je de bioscoop in je eigen huis! Je profiteert van een zeer compleet zenderaanbod met haarscherp beeld. 53 tv- en 90 radiozenders in digitale kwaliteit inclusief programma gemist.

  bezoek KPN
 • Naar de shop

  CanalDigitaal is provider van digitale tv, radio en HDTV. Een must have voor iedereen met een HD Ready- of Full HD-televisie. Specialist op het gebied van digitale en high-definition televisie.

  bezoek Canal Digitaal
 • Naar de shop

  Op zoek naar digitale tv of internet van Ziggo? Vergelijk alle providers en vind de beste aanbiedingen. Ziggo is aanbieder van televisie, breedbandinternet en telefonie en ontstaan uit @Home en Multikabel en Casema.

  bezoek Ziggo
 • Naar de shop

  Online.nl biedt een breed scala aan internet-, televisie- en telefoondiensten. Zoek je een goedkope digitale tv aansluiting? Maak dan je eigen combinatiepakket met internet en telefonie van Online.

  bezoek Online.nl
 • Naar de shop

  Wil je makkelijk en voordelig tv kijken met haarscherp beeld en geluid? Dan is dit het pakket voor jou! Met Tele2 TV kijk je digitaal televisie in 5 minuten. Waar en wanneer je maar wilt in zeer hoge kwaliteit.

  bezoek Tele2 Thuis
"Artikelen goed geleverd, communicatie iets minder. spullen na 2 weken geleverd, begrijpelijk na black... " Ervaring met Plasmavisie door Marcel pels.
"Levering en prijs lijken aanlokkelijk, maar zodra er wat misgaat ben je de klos. ik ben nu 6 weken bezig... " Ervaring met TvReus.nl door Schipper.
"Levering binnen 24 uur? s avonds voor 23.59 u bestellen? helaas kan men het niet waarmaken bij tvreus.... " Ervaring met TvReus.nl door Marijke.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op beeld & geluid acties.

Wat is digitale televisie? En wat heeft u er aan?

Digitale televisie is een vorm van televisie waarbij het signaal digitaal wordt uitgezonden en uw huiskamer bereikt. Naast het oude, analoge signaal, zenden kabelbedrijven tegenwoordig ook een digitaal tv signaal uit. Volgens de kabelmaatschappijen biedt digitale televisie een beter beeld en geluid kwaliteit. Die voordelen komen vooral tot bij nieuwe generatie televisies, de lcd of plasma televisies. Het geluid komt het best tot zijn recht bij een home entertainment systeem, al dan niet in combinatie met een radio en cd- en/of dvd-speler of -recorder.

Naast deze voordelgen biedt digitale tv ook toegang tot meer zenders waardoor u een veel completer zenderaanbod kunt ontvangen dan met analoge televisie. Exploitanten van digitale televisie bieden in een aantal gevallen ook video on demand (VOD). Video on demand is te vergelijken met een videotheek op je televisie. Je kunt kiezen uit een assortiment films en entertainment dat lijkt op dat van een videotheek.

Wat u nodig heeft voor digitale tv

Digitale televisie is in vrijwel heel Nederland beschikbaar. Om digitale tv te kunnen gebruiken heb je bij voorkeur een moderne televisie nodig, met lcd of plasma techniek. Daarnaast is een decoder nodig om het digitale tv-signaal om te zetten naar het signaal dat geschikt is voor je televisie.

Het abonnement dien je aan te vragen bij het kabelbedrijf dat tv levert in je regio. Daarnaast is het mogelijk het abonnement aan te vragen via een satellietbedrijf zoals Canal Digitaal of via Digitenne van KPN.

Advertentie