Vergelijk aanbieders van goedkoop bellen

 • Naar de shop

  (tip) Internetten én bellen in 1: InternetPlusBellen van KPN

  Bellen en internetten zoals je gewend bent, maar dan voor een vast aantrekkelijk bedrag per maand. Met behoud van je huidige telefoon en telefoonnummer én snel internetten voor een vaste prijs.

  bezoek KPN  ervaringen met KPN
 • Naar de shop

  (tip) Goedkoper bellen voor slechts enkele euro's per maand

  Bellen in combinatie met internet tot 20 Mb/s. Surfen zonder beperkingen. Je hebt geen extra maandelijkse kosten voor het gebruik van de vaste lijn en je betaalt ook na het eerste jaar dezelfde lage prijs.

  bezoek Online.nl  ervaringen met Online.nl
 • Naar de shop

  (tip) Goedkoper mobiel bellen met de voordelige pakketten van Simyo

  Vier voordelige abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Je zit dus nergens aan vast. Kies het abonnement dat het beste bij je past en profiteer van lage tarieven en het gemak van alles eenvoudig online regelen.

  bezoek Simyo  ervaringen met Simyo
 • Naar de shop

  Youfone is de provider die je veel voordeliger laat bellen. In Nederland, maar ook in en naar het buitenland. Youfone is dé nieuwe manier van mobiel bellen. Geen bundels maar altijd vaste lage tarieven.

  bezoek Youfone  ervaringen met Youfone
 • Naar de shop

  Stipte is internet, telefoon én mobiel in één voordelig pakket. Snel internetten tot 20mb, een vaste telefoonlijn, nummerbehoud van het vaste nummer en een mobiele SIM-kaart voor één laag bedrag per maand.

  bezoek Stipte
 • Naar de shop

  Tele2 biedt onbeperkt gratis bellen! Tele2 biedt een alternatief voor bellen via KPN en hoge telefoonrekeningen. Met behoud van het huidige telefoonnummer en razendsnel internet.

  bezoek Tele2
"Al 7 dagen aan het wachten op mijn bestelling die op 20-1 zou verzonden zijn. geen antwoord op mijn... " Ervaring met MyTrendyPhone door Michel.
"Snel antwoord op mijn vraag, snel verzonden en goed verpakt. " Ervaring met MyTrendyPhone door Bram.
"Product zou maandag zijn verzonden en nu op zondag nog steeds niks ontvangen, via postnl. dus ik wou... " Ervaring met MyTrendyPhone door Githa.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

Advertentie