Prijsvergelijk barcode prijs scanner

iPhone appEenvoudig prijzen vergelijken en barcodes scannen van miljoenen producten. Doorzoek de site van Prijsvergelijk.nl door eenvoudig en snel een barcode van een product te scannen of zelf een zoekopdracht in te voeren.

Vergelijk de prijs van elektronica, hardware, telefoons en huishoudelijke artikelen! Naast de prijsvergelijking vind je in de app ook handige kortingscodes van diverse webshops waarmee je nóg meer kunt besparen op je aankopen. 

Prijsvergelijk heeft zowel voor de Apple iPhone 4 als voor Android een gratis app beschikbaar waarmee je miljoenen prijzen kunt vergelijken. In de winkel, in de trein of lekker thuis op de bank!

iPhone app screenshot Android Prijsvergelijk screenshot

Prijsvergelijk barcode scanner installeren

Als je een iPhone 4 hebt kun je de Prijsvergelijk barcode scanner gratis downloaden en installeren vanuit de iPhone App Store. Android gebruikers kunnen de app downloaden in Android Market. Voor beide apps kun je ook onderstaande barcodes scannen, je gaat dan direct naar de betreffende store.

Appstore Barcode Android Market barcode

Heb je geen iPhone of Android gsm maar wil je toch op je mobiel prijzen vergelijken? Surf dan op je mobiele telefoon naar https://www.prijsvergelijk.nl om onze responsive website te bezoeken.

Winkel reviews
BizztravelScore 6Body-suppliesScore 4WTC.nlScore 5
Advertentie