Prijsvergelijk ...informeren, vergelijken en besparen

Prijsvergelijk biedt de kortste weg naar de beste aanbiedingen. Dit doen wij door een zo volledig mogelijk beeld te bieden van de diverse aanbieders op de Nederlandse markt. Uit het totale aanbod van aanbieders maken wij een zo groot mogelijke selectie zodat je nog sneller je doel bereikt: besparen op je online aankopen. Daarnaast biedt Prijsvergelijk uitgebreide informatie over producten met prijzen, specificaties, beoordelingen en video reviews en kun je eenvoudig producten met elkaar vergelijken.

Prijsvergelijk.nl op TV - Online de beste deal.

Prijsvergelijk is onafhankelijk en verkoopt zelf geen producten. Daarvoor word je doorverwezen naar de diverse aanbieders op onze internetsite. Je maakt zelf de keuze voor de aanbieders waarvan je informatie of een aanbieding wenst. Je dient daarbij zelf de afweging te maken welke aanbieder de beste voor jou is. Prijsvergelijk kan geen garantie geven over zaken als kwaliteit van de service en betrouwbaarheid van de aanbieder. Zie hiervoor ook onze disclaimer.

Veilig kopen op internet

Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, jong en oud maakt gebruik van de vele mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn aankopen die worden gedaan via internet gigantisch toegenomen. Ondanks deze positieve ontwikkeling is er nog steeds weinig vertrouwen bij de consument om aankopen via internet te doen. Er zijn immers nog steeds onbetrouwbare bedrijven die niet correct handelen.

Qshops.orgPrijsvergelijk heeft zich aangesloten bij Qshops.org. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Consumenten kunnen hierdoor betrouwbaar en veilig kopen bij de aangesloten bedrijven. Zij zijn te herkennen aan het keurmerk dat op de betreffende site word gevoerd. Alle bij Qshops.org aangesloten bedrijven committeren zich inhoudelijk aan voorwaarden en volgen de gedragscode.

Prijsvergelijk op je eigen site

De Prijsvergelijk gadget biedt je dezelfde zoekmogelijkheden als de zoekfunctie op de Prijsvergelijk site. Met een zoekopdracht krijg je automatisch de gewenste resultaten op je scherm. Je kunt de Prijsvergelijk gadget toevoegen door te klikken op de button hiernaast. Meer functies vind je op onze webmasters pagina.

Je kunt Prijsvergelijk ook gebruiken op Symbaloo, de leukste startpagina van Nederland. Gebruik de button hiernaast om deze site toe te voegen zodat je voortaan vanaf je favoriete startpagina kunt surfen. Daarnaast kun je Prijsvergelijk ook volgen op Twitter of fan worden op Facebook.

Meer informatie over Prijsvergelijk

Prijsvergelijk is een concept van Prijsvergelijk B.V., een onafhankelijke onderneming die zich richt op het exploiteren van internetconcepten. Wil je meer informatie over Prijsvergelijk, gebruik dan het informatieformulier om contact op te nemen.

Voor adverteerders en webshops die hun producten willen opnemen in de zoekmachine van Prijsvergelijk hebben wij een aparte pagina met meer informatie ingericht. Lees meer informatie over adverteren op Prijsvergelijk. Prijsvergelijk werkt samen met een groot aantal sites op internet. Hier vind je een overzicht van onze partners.

©2005-2014 Prijsvergelijk B.V. - Alle rechten voorbehouden

Winkel reviews
BizztravelScore 6Body-suppliesScore 4WTC.nlScore 5
Advertentie