Xtluis lotion 100ml
6

Xtluis lotion 100ml

Geen prijzen bekend

Wil je de Xtluis lotion 100ml kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? XTLuis® is een nieuwe manier van hoofdluisbestrijding. De luis wordt niet op een chemische wijze met behulp van een pesticide gedood, maar door middel van inkapseling van de luis met een voor de mens zeer veilige stof.   Resistentie is dus niet De laagste prijs van deze luizen en andere medicijn producten vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Xtluis lotion 100ml te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Luizen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Xtluis lotion 100ml

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Xtluis lotion 100ml? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.